Appel til de unges forældre: Lugter forfærdeligt

Der bliver røget cigaretter og hash i ventesalen på Oksbøl Station, og hvis det ikke stopper, så bliver døren låst.

Der lugter forfærdeligt i ventesalen på Oksbøl Station, så nu overvejere bestyrelsen om den skal låses af. Foto: Colourbox
Der lugter forfærdeligt i ventesalen på Oksbøl Station, så nu overvejere bestyrelsen om den skal låses af. Foto: Colourbox

- Det er pt ikke muligt at gå i læ i ventesalen uden at risikere, at man bliver skæv.

Der lugter frygteligt
Sådan skriver Connie W i en af de kommentarer, der er skrevet på jv.dk om ventesalen i Oksbøls stationsbygning, som en lille gruppe lokale unge bruger som varmestue og hash-central.

- Det er et sted, hvor der ikke kun ryges hash, der sælges også.

- Jeg tænker grunden til evt lukning er reel nok, fortsætter Connie W, for ejerne af ventesalen. Vestbanen, skal på et bestyrelsesmøde i maj diskutere om døren skal låses i sommrrperioden:

- Jeg har ikke selv været vidne til uro.

Forældrene må tage hånd om de unge
- Men der lugter frygteligt, når man stikker hovedet ind i ventesalen, siger Oksbøl-borgeren Peter Nielsen, der også er politiker for Venstre i Varde Byråd og med i Vestbanens bestyrelse til avisen. Men inden beslutningen om at låse døren til en af de få tilbageværende ventesale i Vestjylland, har han en opfordring:

Se også: Ryger-Jørgen lugter til sig selv: Stinkdåse

- I første omgang vil jeg da appellere til, at forældre tager hånd om de unge, siger politikeren, mens jv.dk-debattøren Arnbjørn K minder om, at ventesale altid har lugtet:

Da jeg var dreng lugtede ventesalen også
- Da jeg var dreng - i Skjern - lugtede venteværelset på den lokale station altid kraftigt af røg, bajere og mennesker.
- Der blev snittet kærlighedserklæringer og andre "beskeder" i de gråmalede bænke,,,, og med jævne årsmellemrum, kom maleren og hans svende forbi, for at spartle og male.

Så det er nok bare en spareøvelse
- Sådan vil det forholde sig i en banegårds ventesal, og heller ikke i Oksbøl er det vist den reelle årsag til at ville lukke ventesalen - det er er spareøvelse, og en underminering og afmontering af det samfund mange af os kender, og er vokset op i, skriver Arnbjørn, men hvad tror du?

72 kommentarer
Vis kommentarer