Area 51: Invasionen er begyndt

De første alien-turister er dukket op i byerne rundt om Area 51 i Nevada, rapporterer lokalt medie. Men ingen har vist set nogle rumvæsener endnu.

I mange år er der gået rygter om at Area 51 i Nevada bliver brugt til at skjule UFO'er og aliens. Nu vil folk se om det passer. Foto: Rizau Scanpix
I mange år er der gået rygter om at Area 51 i Nevada bliver brugt til at skjule UFO'er og aliens. Nu vil folk se om det passer. Foto: Rizau Scanpix
Følg nationen!

- Jeg håber virkelig, at der dukker nogle aliens (rumvæsner) op.

- Kom nu aliens, og deltag i festen.

Vi skal bare se på folk
Sådan siger Ken Faulhaver som Las Vegas Review Journal har mødt i Rachel, en by mindre end 50 kilometer fra Area 51 - det sagnomspundne sted i Nevada, der er kendt for at have huset militære laboratorier og forskningsfaciliteter.


Og et sted som mange mener også bliver brugt til opbevaring af alle de UFO'er, som USA angiveligt skulle have beslaglagt gennem årene.

Dansk begejstring: Hangarskib filmer UFO

- Vi har lavet en lejr, det lød som et fedt arrangement, og så skal vi bare se på folk, fortsætter Ken, der er en af de mere end 2 millioner mennesker, der har tilmeldt sig aktionen Storm Area 51:

Lad os se de aliens
Arrangøren af eventet, Matty Roberts, har tidligere fortalt, at han egentlig oprettede begivenheden på Facebook for sjov, men det er sidenhen løbet løbsk.

.- Vi mødes allesammen ved Area 51 og koordinerer vores fremrykning.

- Lad os se de aliens, skrev han i juni, og nu er folk altså på vej, men hvad tænker du?

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+