Annonce:
Annonce:

Arne har hjulpet ældre med PC-support i 16 år: Nu er han fyret

I går fik de cirka 50 frivillige PC-supportere i Ældresagens Senior PC Support besked om at de skal lukke. Straks. Det synes Arne er for dårligt

Annonce:
Følg nationen!

- Pc-supporten startede for godt 17 år siden, og jeg har været med i 16½ år.

- Lukningen med øjeblikkelig virkning virker på mig noget overilet.

- Man kunne f.eks. sige, vi fortsætter dette halvår ud til sommerferien, det ville virke mere 'menneskeligt'.

Jeg har talt med de andre - de synes det fantastisk
Sådan skriver Arne W, der indtil i dag koordinerede arbejdet i Senior PC Supports Køge-afdeling. Indtil i dag skal tages ret bogstaveligt, for i går modtog Arne og de cirka 50 andre frivillige PC-supportere i Ældresagens fem Senior PC Support centre i Aalborg, Århus, Odense, Køge og København, nemlig brev om, at de var 'fyret'. Det synes Arne og vennerne er trist - nærmest overilet - og synes derfor, at medierne skal skrive lidt om lukningen. Hans brev til nationen! fortsætter derfor således:

Annonce:

-  Jeg har talt med flere af mine PC-supportere i Køge, og de syntes det var fantastisk , at jeg har henvendt mig til nationen!

Vi hjælper 100 ældre om ugen
- Vi modtager i gennemsnit 20 opkald pr. center pr. dag, så det er altså mindst ca. 100 af Ældresagens medlemmer vi hjælper.

- Jeg er 100 % sikker på at lokalafdelingerne IKKE kan løse medlemmernes computerproblem så godt som vi har gjort.

- Bl.a. det nye Windows 10 har givet mange opkald på 70 10 10 06.

Jeg bruger 30 timer pr måned
- Da vi startede for 17 år siden var det simple problemer vi skulle hjælpe med, men i dag er det væsentlig større og mere komplicerede spørgsmål vi får og næsten altid løser. Vi har en løsningsprovent på over 90.

- Jeg bruger ca. 30 timer om måneden som ansvarlig for Køge afdelingen.

Annonce:

Smartphone og iPad - det har vi også hjulpet med
- Vi er nu også begyndt at hjælpe med smartphone og Ipad spørgsmål, og det tror jeg ikke lokalafdelingerne er i stand til, skriver Arne, der skal til orienteringsmøde om lukningen d. 24. februar.

Hvad tænker du? Er tiden løbet fra Senior PC Support, og tror du at Ældresagens lokalafdelinger kan løfte opgaven med telefon-support hjælpe?

Her er brevet, der gjorde Arne ked af det:

Til alle frivillige i Senior PC Support 3. februar 2016

Orientering om Senior PC Supports fremtid

Som bekendt har Landsbestyrelsen i 2015 undersøgt PC Supportens tilbud til medlemmerne og har på Landsbestyrelsesmødet den 1. februar 2016 besluttet at Senior PC Support skal lukke.

Beslutningen blev truffet ud fra den vurdering, at Landsbestyrelsen ikke ser en reel mulighed for at udvikle Senior PC Support i takt med den udvikling som it-området oplever og i fremtiden vil opleve. Samtidig er Ældre Sagens lokale it-arbejde så veludviklet, at vi tror på, at man lokalt kan hjælpe mange af de medlemmer, der i dag ringer til Senior PC Support.

Annonce:

Landsbestyrelsen takker for det utroligt store arbejde som alle I frivillige i Senior PC Support har gjort igennem årene. Det har været til gavn og glæde for mange ældre.

Vi håber, at I fortsat vil bruge jeres viden og engagement til gavn for jeres lokalafdelinger.

Senior PC Support vil lukke med øjeblikkelig virkning den 3. februar 2016. Sekretariatet vil tage sig af det praktiske i den forbindelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: