Arne har tilmeldt sig krævlicensmomstilbage: Nu er han blevet nervøs

Arne har givet firmaet DLA Piper en del personlige oplysninger, så han kan være med i retssagen mod DR, der måske har opkrævet ulovlig moms.

En dom fra 2016 fra EU-Domstolen fastslår, at det er ulovligt at lægge moms på tv- og radiolicenser i Tjekkiet - og dermed tyder meget på, at det også er ulovligt i Danmark.
En dom fra 2016 fra EU-Domstolen fastslår, at det er ulovligt at lægge moms på tv- og radiolicenser i Tjekkiet - og dermed tyder meget på, at det også er ulovligt i Danmark.

- Jeg hørte forleden om, at man kunne få DR’s (måske) ulovligt opkrævede ’licensmoms retur via et gruppesøgsmål, som har været gennem EU systemet.

Virker meget veldokumenteret
- Jeg gik så ind på krævlicensmomstilbage.dk og læste en omfattende beskrivelse af ’ulovlig licens moms’ fra andre EU lande, og jeg fandt også det, der omhandlede fremgangsmåden for Danmark.

- Det hele virkede meget veldokumenteret.

Jeg gav dem adresse, tlf og mail
- Jeg udfyldte derpå det korte skema med navn, adresse, tlf nr, mail, og sendte så skemaet. Og lidt senere modtog jeg et svar med et nummer, som dokumentation for, at jeg nu var på listen over ’gruppesøgsmåls’-personer.

- Men så blev jeg pludselig meget nervøs for, om det nu var et af de der kriminelle Uganda- foretagender!

Se også: Danskerne kan have betalt for meget i licens

Sådan indleder nationens! Arne H et brev om den retssag, der lige nu blier lagt op til mod DR. Minimum 32.000 har allerede tilmeldt sig og chancen er, at de får op mod 4500 kr retur. Beløbet kan dog også vise sig at blive mindre. Men Arne er altså blevet nervøs, som du kan læse videre i brevet:

Bliver kimet ned af afrikanske kvinder
- Jeg er nemlig utallige gange blevet ringet op af afrikanske personer, (altid kvinder ) som indleder en samtale på engelsk med alt muligt ligegyldigt!

- Nogle gange beder de om penge.

- Det er virkelig irriterende, men nu kan jeg efterhånden se på nummeret - undtaget det sidste ciffer - hvem det er der prøver.

- Der findes jo ’firmaer’ som udelukkende køber/anskaffe sig til et hav af numre, som de bruger til at lokke penge fra tilfældige folk.

Kan i hjælpe med at finde ud af om det er sikkert?
- Det er jo velkendt, skriver Arne, der bad nationen! om at kontakte firmaet bag www.kraevelicensmomstilbage.dk, DLAPiper og spørge, hvad de gør med de data, de nu har fået.

- Hej DLAPiper.

- Jeg har modtaget dette brev fra en af de danskere, der har meldt sig på jeres krævlicensmonstilbage-side.

Kan I love at i ikke sender date til Uganda?
- Han er dog efterfølgende blevet lidt nervøs og vil gerne sikre sig, at der ikke sker noget for ham uventet med de data i indsamler.

- Kan i love, at i ikke sender dem til Uganda – og vil i svare på, hvor mange, der har tilmeldt sig pt.

- Jeg forstår at der er frist d. 13. juni, lød spørgsmålet som blev sendt til DLA Pipers pressemail d. 31. maj.  Der er ikke svaret endnu, og der er frist på tilmelding i morgen.

Men hvad tror du?

Se også: Ulovlig moms på licens: Regner med at få 15-20000 tilbage fra DR  

Screenshots fra krævlicensmomstilbage.dk:

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 En dom fra 2016 fra EU-Domstolen fastslår, at det er ulovligt at lægge moms på tv- og radiolicenser i Tjekkiet - og dermed tyder meget på, at det også er ulovligt i Danmark.
190 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere