Ung Bieber-fan: Sådan skal han anmeldes

Bieber kan sætte sindene i kog - og på nationen! kommer Katrine C med sit bud på en rigtig anmeldese

Stemningen, duften, sangene, lydene, menneskerne og hele atmosfæren i parken var helt over al forventning, skriver nationens! purunge Bieber-fan i sit bud på en rigtig og fair koncertanmeldese. (Foto: AP)
Stemningen, duften, sangene, lydene, menneskerne og hele atmosfæren i parken var helt over al forventning, skriver nationens! purunge Bieber-fan i sit bud på en rigtig og fair koncertanmeldese. (Foto: AP)

De mere end 1000 nationen!-kommentarer, Biebers besøg i København har kastet af sig, beviser at - hans musikalske kvaliteter ufortalt - formår at sindene i brand. Og de afslører også, at Justin bliver målt på helt forskellige parametre - alt efter hvor gammel man er.

Se også: Ynkelig tøsedrengSe også: Derfor hader mange Justin BieberHer en flok unge danske Beliebers. De lever og ånder for den 19-årige canadiske popstjerne.(Foto: Mogens Flindt) DK MusikNYT - 19. apr. 2013 - kl. 19:46 Derfor har Bieber de unge i sin hule hånd

Min datter synes det var fantastisk
- Min datter på 10 år havde sit livs oplevelse....og så vil jeg egentlig skide på hvad anmelderne siger, skriver René B. f.ex, og Vendelboen er enig:

- Min datter var i parken....Hun havde en fest og syntes det havde været helt fantastisk..

Se også: Anmeldere: Bieber var en fuser

En side med hjerter
Avisernes anmeldere er ret enige om, at Bieber faldt igennem på scenen, men til dem siger Bieber-fansene, at så man bare sende nogle andre anmeldere:

- Lad os da for fanden sende en 14-årig acneblødning ud og anmelde Bieber næste gang. Så bliver det ikke en anmeldelse, men en hel side fyldt til ørlepunktet med hjerter og regnbuer, skriver Louise B. og den ide kan nationen!-debattøren Kun B. godt lide:

- Ja, jeg synes også at man burde have en anmelder der bedømte musikken ud for typen og ikke ud fra deres egen mening om hvad der er god musik.

Alt var over forventning
Og heldigvis er der én - 1- ud af de mange nationen!-medlemmer, der har gjort netop det. Det er Katrine C., der med egne ord er purung og netop Biebers målgruppe. Hun skriver

- Jeg var til koncerten og jeg mener personligt, at den var så meget mere end bare en koncert!

- Stemningen, duften, sangene, lydene, menneskerne og hele atmosfæren i parken var helt over al forventning.

Ingen kan nægte han er fantastisk
- Jeg er nøjagtig i den målgruppe Justin Bieber forsøger at ramme og han rammer den perfektion.

- Ingen kan komme udenom at Justin Bieber er en fantastisk sanger og performer. han formåede at få sit publikum til at skrige og danse og synge med af deres lungers fulde kræft, til trods for forsinkningerne.

- I skulle have valgt en meget yngre anmelder til det her show og det at i vælger Thomas, viser bare hvor lidt respekt i har for en kunstner som Justin Bieber. #PROUD, skriver Katrine, og hvis du også tilhører målgruppen, altså ung og glad for Bieber, skriv din anmeldelse her.

Mine to små ukritiske søskende
For at understrege, hvad alder betyder for Bieber-holdningen, får Louise L. lov til at komme med sin oplevelse:

- Jeg havde også to små søskende med derinde, de var også rigtig begejstret for koncerten.. Men i den alder er man jo heller ikke så kritisk. Jeg synes nu hans musik er lidt kedeligt og ensartet, men det var et flot show og en rigtig godt stemning.

Ikke i orden at han kom for sent
- Tabte dog meget for ham, når han lader sit publikum vente så længe på ham, hørte der var en del der gik efter 30-40 minutter fordi ungerne var helt kvæstet - IKKE i orden!

Og Hanse H. og Kim F bruger ordet som elendigt og utrolig dårligt:

- Var der med min datter, og magen til elendig koncert skal man godt nok lede længe efter, det var til tider direkte pinlig, godt far selv skal til Bruce koncert den 14 maj, skriver Hanse.

Ku' ikke høre ham synge
- Var også til koncerten med min datter. Hun, som så mange andre syntes det var fantastisk, men personligt syntes jeg det var en utrolig dårlig koncert. RIGTIG mange gang kunne man ikke høre ham synge, og så var min datter utrolig træt af at vente på at han kom på scenen.

- Så hvis jeg skal give stjerner fra 1-5 kan jeg ikke give mere end 1, skriver Kim F.

Var du til koncenten? Skriv din anmeldese her

0 kommentarer
Vis kommentarer