Biebers skyld: 12-årig fan mobbet ud af skole

- Fordi de ikke kunne lide ham, så kunne de ikke lide mig. Sådan siger 12-årige Mia D, om det skoleskift hendes kærlighed til Bieber endte med

- De (andre piger, red.) holdt nogle gange sådan noget efter skole, hvor man skulle høre musik. Og så kunne man ikke være med, fordi man var Bieber fan

Sådan siger 12-årige Mia D i et nyhedsindslag fra DRs tween-kanal DR Ultra, der viser, at modviljen til Justin Bieber kan have voldsomme konsekvenser for Bieber fans.

Se også: Ung Bieber-fan: Sådan skal han anmeldesSe også: Derfor hader mange Justin Bieber

Mia fortæller fra sin seng med Bieber-betræk, foran en væg med Bieber-plakater, hvordan hendes klassekammerater mobbede hende til tårer, bare fordi hun elsker Justin Bieber. De ville ikke stoppe, og hun ville ikke opgive sit idol, og til sidst måtte hun skifte skole:

- Fordi de ikke kunne lide ham, så kunne de ikke lide mig, siger Mia nøgternt til DR Ultra (se fra 3.10)

Hos Børns Vilkårs Børnetelefon kan man godt genkende Bieber-mobberiet. Ca. en håndfuld piger har ringet 161 111 og fortalt, hvordan de bliver drillet fordi de har et idol, andre ikke kan lide. Men der ikke nogen særlige forholdsregler når mobberiet handler om idoler - som i alle andre mobbesager er der nogle enkle råd man skal følge, hvis man oplever mobning:

4 gode råd
1. Sig det til nogen/en voksen du har tillid til

2. Tro på at mobningen kan stoppes

3. Tro på at det aldrig er din egen skyld

4. Hjælp dem der bliver mobbet:

Men hvad mener du om at blive mobbet fordi man kan lide Bieber?

Og tror du nogle forældres/voksnes nedladende indstilling til Bieber kan have indflydelse på, at nogen bliver mobbet?

0 kommentarer
Vis kommentarer