Barca-Bayern-bøvl: YouSee kyler den skyldige ud

Så skete det igen - signalet fra YouSee gik i ged midt i en vigtig fodboldkamp. Yousee har fundet den skyldige enhed og smidt den ud.

Farvel. Denne boks var skyld i at YouSee havde driftproblemer onsdag aften. Nu er den smidt ud.
Farvel. Denne boks var skyld i at YouSee havde driftproblemer onsdag aften. Nu er den smidt ud.

- Hold da kæft, brugte 45 minutter på at nulstille, reboote, pille ved scart stik etc og så er lortet i stykker på deres lorte central, vor herre til lokum jeg er træt af YouSee. Telia tv må være bedre, det kan kraftedme ikke være dårligere.

Anden gang yousee hakker Bayern
Sådan lyder en af de vrede kommentarer (fra Erik H) på nationen!, skrevet i frustrastion over det hakkende signal YouSee diskede op med i går, da der var Champions League-semifinale mellem Barcelona og Bayern München.

Se også: Ingen garanti fra Yousee før Chelsea-Barca

- Har lige smadret mit tv stik fordi jeg troede det var pga. det... Blev fandeme sur.. Så nu skal der investeres i et nyt plus jeg går glip af CL kampen. Tak for lort lorte yousee, skriver Robin S. og Morten - som kan huske det sorte signal under sidste års semifinale mellem Bayern og Real skriver:

Rigtig træls
- Så får Ib fra Yousee travlt med at finde på nye søforklaringer.

Og Ib fra YouSee -som også hedder Konrad Jensen - er da også helt klar over, at seerne havde en skidt oplevelse onsdag aften og kalder det en 'rigtig træls situation':

Vi har smidt den skyldige ud
- Der er ved at brede sig en myte om at vi ikke kan lide fodbold, men intet kan være mere forkert. Og jeg vil også gerne skyde den påstand ned, om at det er vores system, der ikke kan håndtere mange seere. Vi broadcaster så antallet af seere, har ingen betydning, siger Ib konrad Jensen til nationen!.

Han forklarer at fejlen er sporet til en enhed, der overvåger datatrafikken når de 100 satellit-signaler skal tages nev, omkrypteres, dekodes og pakkes i pakker og sendes ud i nettet.

- Og den sendte forkert koder afsted, og så skete der det der hedder pakketab, siger Ib, der kan fortælle, at Yousse har skredet hårdt ind:

- Den skyldige enhed kommer ikke til at arbejde for os mere - den er smidt ud, lover Ib.

Champions League finalen mellem Bayern og Dortmund spilles d. 25. maj, og Ib Konrad lover, at der til den tid vil være indkøbt en ny datatrafik-dekodnings-overvåger-enhed.

1 af 2 Det er her i YouSee's døgncenter på Borups Allé at en vigtig enhed til styring af datatrafikken skabet problemer for bl.a. fodboldseerne. (Foto: YouSee.dk)
2 af 2 Farvel. Denne boks var skyld i at YouSee havde driftproblemer onsdag aften. Nu er den smidt ud.
1 kommentar
Vis kommentarer