Thorning har fortjent at blive buh'et ud

1.maj 2013 blev en historisk kampdag - for adskillige demonstrationsdeltagere mente, at fjenden stod på talerstolen. Men hvorfor endte det sådan?

- Jeg er dybt rystet.

Sådan skriver Nicolai H. en kommentar til dagens 1. maj-arrangementer, der blev præget af larmende - og enkelte fysiske - protester mod de ministre, der stod på talerstolene.

Related contentRelated contentRelated contentDet blev en tung tur til Vojens for finansministeren, der mødte protester fra en stor del af tilhørerne. (Foto Ernst Van Norde/POLFOTO). Dansk politik - 1. maj. 2013 - kl. 13:55 Hånlig latter og buh-råb mod Corydon

- Jeg er rystet over, hvordan voksne mennesker tillader sig at opfører sig. Man har ikke en smule respekt overfor Danmarks statsminister, politisk uenig eller ej, til at lytte til hende.

Hvor er høfligheden og respekten for statsministeren?
- Man mener at statsministeren er dårlig til at lytte, burde man så ikke i dette direkte møde vise et eksempel? Hvor er høfligheden og respekten, spørger Nicolai, mens nationens! S. A. straks spørger tilbage:

- Hvem er de mest respektløse fjolser: Dem, der bryder alle valgløfter eller dem der protesterer mod at blive snydt. Nej vel - hvor svært kan det være?

Kig nu indad, respektløse løftebrydere
M E. er også på den side, der mener at talerne havde fortjent det:

- Havde jeg stemt på jer ved sidste valg så ville jeg kalde jeres behandling af jeres vælgere respektløst.

- Måske I skulle kigge indad for en gangs skyld og tænke over hvordan I behandler jeres vælgere, det er jo vand sammenholdt med at Helle ikke for lov at hælde vand ud af øret.

Men hvad mener du? Hvad er mest respektløst? Regeringens politik eller buh'råbene mod Thorning (og Frank Jensen, Anette Wilhelmsen og Bjarne Corydon)?

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer