Få dem verfet ud af landet

nationen!debattørerne tåler ikke 'tålt ophold'. De kriminelle udlændinge skal hjem, lyder det samstemmende

De kriminelle udlændiges tilstedeværelse i Sandhold lejren, falder bestemt ikke i god jord hos nationen!debattørerne. Foto: Jan Unger
De kriminelle udlændiges tilstedeværelse i Sandhold lejren, falder bestemt ikke i god jord hos nationen!debattørerne. Foto: Jan Unger

-nationen!debattørerne Kurt W., Michael N og L. Jakobsen fatter simpelthen ikke, at Danmark overhovedet opererer med begrebet 'Tålt ophold'.

De kriminelle udlændine skal hjem, og det kan ikke gå hurtigt nok, er deres vurdering.

Det er utåleligt
- 52 kriminelle personer lever på 'tålt ophold' i Danmark. Drabsmænd, terrorister og narkodømte. Det er utåleligt, skriver Kurt W.

- Disse kriminelle udlændinge er bestemt uønskede, men lever alligevel videre i Danmark og bliver underholdt af danske skatteydere.

Få de banditter verfet ud
- Vågn dog for pokker op derinde på Christiansborg og få de banditter verfet ud, lyder opfordringen fra Kurt W..

Ufattelig tossegodhed er Michel N.s konklusion:

Ikke til at forstå
- At vi giver 'tålt ophold' til hele 52 kriminelle indvandrere er næsten ikke til at forstå. Af hendsyn til den danske befolknings retsfølelse og sikkerhed, bør ikke mindst den terrordømte Ismael Debboub sidde bag lås og slå, skriver Michael N.

- Hvad dælen er der galt i Danmark, spørger L. Jakobsen, som ikke forstår, at myndighederne splitter velfungerende familier, mens kriminelle bliver indkvarteret på tålt ophold.

Det ender med vi selv skal have ulandsbistand
- Helt ærligt. Det ender med at vi selv skal have ulandsbistand for at bibeholde det velfærdssamfund, det har taget flere generationer at bygge op, forudser L. Jakobsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere