Kriminelle på utåleligt ophold

Danmarks blødsødenhed udnyttes på det groveste af kriminelle udlændinger på tålt ophold, mener nationen!-debattør Leif L.

Mange af de kriminelle udlændinge på tålt ophold i Sandholmlejren er et produkt af naive politikere, mener Leif L. Foto: Martin Lehmann/Politiken
Mange af de kriminelle udlændinge på tålt ophold i Sandholmlejren er et produkt af naive politikere, mener Leif L. Foto: Martin Lehmann/Politiken

- Det er simpelthen dybt rystende at læse i Ekstra Bladet (d. 28.3.) om de 52 kriminelle udlændinge, der lever på såkaldt ’tålt ophold’ i Center Sandholm – hvad sker der lige? Betegnelsen bør nærmere være ’utåleligt ophold’. Sådan indleder Leif L. en indlæg til nationen! Han har svært ved at se det rimelige at bl.a. udviste kriminelle udlændinge lever på tålt ophold i Danmark. Han fortsætter:

Pisser os op og ned af ryggen
- En del af disse kriminelle er ellers udvist af Danmark i forvejen. Kors hvor er vi blødsødne i lille Danmark. Vi bliver pisset op og ned ad ryggen af alle de kriminelle elementer, der kommer her til, de har ingen respekt for vores såkaldte demokrati og udnytter i den grad vores forståelse for den situation, de er flygtet fra deres hjemland, hvor de er jaget vildt der, ja, det er nok rigtigt og sikkert ikke uden grund? Det ser nærmere ud til at deres respektive hjemlande, har tømt deres fængsler og sendt dem til Danmark – Paradisets Have.

Ismael Debboub, 64, er dømt for terrorisme i Frankrig. (Foto: Jan Unger) Samfund - 28. mar. 2013 - kl. 13:09 TV: Terrorist på 'tålt ophold' i Danmark

Politkere er vatnisser
- Nu må vores politikere vågne op. Det kan ikke være rigtigt, at det kun er DF, der kan se problemet, alle andre partier lukker bare øjnene mens kriminelle udlændinge laver røverier af alle slags, åbenlyst sælger narko på gader og stræder, bander afpresser butiksdrivende og styrer hele boligområder – det er fuldstændig uacceptabelt. De fleste af vore politikere er en flok vatnisser, de snakker og snakker men siger ikke noget. Center Sandholm er ikke det eneste sted, hvor det er tålt ophold, Borgen kan også være med. Forhåbentlig husker vælgerne det til næste valg.?

Er de 52 kriminelle udlændinge på tålt ophold et produkt af vattede politikere, eller uundgåeligt pga. div. internationale konventioner og dermed reelt ude af politikernes hænder?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere