2 timer i kø for at se akvarie til 700 mio

Amagers nye seværdighed - akvariet Den Blå Planet - er et tilløbsstykke. Lige nu står 2000 i kø for at komme ind

- Der var kø ved hvert eneste akvarie for at komme hen til glasset og Amazonas var helt overfyldt af folk - kø over det hele, men det var til gengæld rigtig godt lavet.

- Man kunne høre mange fugle - desværre havde de spærret alle de her flotte fugle inde i bure helt oppe under loftet, så det var svært at se dem på nært hold. I Randers Regnskov der flyver de frit sammen med sommerfugle - det kunne de jo overveje.

Se også: Se de imponerende ’Den Blå Planet’-billeder

- Alt i alt en lidt skuffende oplevelse gr. de alt for mange, der var lukket ind. Vent til nyhedsværdien er ovre med at tage derind - men utrolig flotte fisk, som i bare skal tage ind og se - der er de mest fantastiske, utrolige og sjove skabninger.

Karameller til køen
Sådan skriver nationens! Flemming H, der er en af de snart 40.000 danskere, der har besøgt Den Blå Planets undervandsverden på Amagar. Det 700 milioner kroner dyre akvarie åbnede i fredags, og hvis man planlægger at tage derud i påsken, skal man nok regne med, at man ikke er den eneste.

På planetens hjemmeside kan man onsdag middag læse, at man skal stå i kø i to timer, og presseafeelingen oplyser, at de kan tage ca. 1000 ind i timen.

- Der kan være ca. 3000 inde af gangen, i mandags havde vi i alt 8000 publikummer, og vi har udvidet åbningstiden til kl. 20.00. Og vi anbefaler, at folk venter med at komme til at kl. 17.00, så vi får fordelt presset lidt, siger Christian Juul, og afslører, at der bliver delt karameller ud til folk i køen.

Men hvad med dig? Har du besøgt planeten?

Mads L. var på Amager i går, og han er meget positivt overrasket:
- Var derude i dag og er meget positivt overrasket, var i det gamle for ca 1 år siden og det er en helt ny og meget bedre oplevelse, selvom der var en milliard mennesker.

- Maden var måske lidt dyrere end så mange andre steder, tilgengæld var den også lækker, klart niveauer over hvad man ellers kan opleve i den slags "turistfælder"

- Alt i alt en fed oplevelse, som kun bliver bedre efterhånden som hypet fortager sig.

Du kan læse mere om den Blå Planet her

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere