Shell: Fejl i benzinpris var lokal

En prisforskel på 18 øre på 92 og 95 oktan er meget usædvanlig i Danmark, og nu forklarer Shell, at der var tale om en teknisk fejl på tanken på Lyngbyvej

12,12 kr for en liter 92 oktan og 12,30 for en liter 95 oktan var en fejl. Men hvad der var forkert, ved Shell ikke. (læserfoto)
12,12 kr for en liter 92 oktan og 12,30 for en liter 95 oktan var en fejl. Men hvad der var forkert, ved Shell ikke. (læserfoto)

Shell kan ikke sige, om de kunder, der i morges handlede 95-oktan blyfri på tanken Lyngbyvej 60, har betalt for meget - eller om de kunder, der fyldte 92 oktan på bilen, betalte for lidt.

Læs:

Se også: Benzinpris: Usædvanlig observation på Shell-tank

Men Shell kan sige, at den prisforskel på 18 øre, som nationens! Jonas R bemærkede, og FDM kaldte usædvanlig, VAR en fejl - og at den korrekte prisforskel skal være 3 øre.

- Der er tale om en lokal teknisk fejl, som nu er blevet rettet. Og nej, vi kan ikke sige, om der er nogen der har betalt for lidt eller om der er nogen, der har betalt for meget, oplyser Shells pressekontor.

Er 92 oktan på vej ud?
På nationen! spekulerede Dan T. i at prisforskellen skyldtes, at oktan 92 er ved at udgå:

- Og så kunne det måske tænkes, at man ønsker at få det sidste solgt hurtigt. På en del tankstationer kan man fx. se der er kun mærket med 95 og diesel, skrev Dan, men det afviser Shell altså.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere