44-årig mand snød 20 små-piger på nettet

Det begyndte med et selvmord i byen Kumla for to uger siden. Nu har 20 piger meldt sig hos politiet, og fortalt at de også chattede med bealarsson97

'bealarsson97' var navnet på en 16-årig pige, der havde god tid til at skype og chatte.

Hun var rar, lyttende og gav gode råd om skole-, drenge- og famileproblemer, og fik i flere tilfælde sine 10-14 årige net-veninder til at tage tøjet af. Men nu viser det sig at bealarsson er en 44-årig mand, som har snydt mindst 20 piger - og også er mistænkt for at have drevet en 13-årige pige til selvmord.

Det vælter ind med anmeldelser
- Lige nu vælter det ind med anmeldelser, og vi koncentrerer os om, at få overblikket, sikre beviser og afhøre mennesker, der kender den 44-årige, siger Jörgen Westlin, kommunikationsanansvarlig for Ørebro politi till Aftonbladet.

Kan man forbyde chat?
Sagen - der begyndte, da en 13-årig pige, efter at være blevet mobbet på nettet og havde fået trusler om, at billeder af hende uden tøj ville blive publiceret på nettet, begik selvmord - har skabt voldsom debat i Sverige, hvor undersøgelser viser, at hveranden 12-16-årig oplever net-mobning.

Den 44-årige har været fodboldtræner for pigehold i Gøteborg-området og er nu fængslet. han nægter sig skyldig?

Men hvad siger du?

Kan man gøre noget for at forhindre identitetssnyd på nettet, så midaldrende mænd ikke kan udgive sig for at være unge piger?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere