Min kone er lærer - og hun har fri hele tiden

Vild debat om lærerne arbejdstid på nationen! Hvem holder du med i konflikten?

- Det er på tide at der kommer styr på denne folkeskole hvor en flok uflexible og dovne lærere i alt for lang tid har sat dagsordenen!

- De fleste af vi andre har haft 'heldagsjob' hele livet, så naturligvis skal lærerne også stå til rådighed hele dagen, hvis de vil have fuld løn!

Min kone og hendes kolleger har fritid
Sådan skriver nationens! Rasmush T. i en kommentar til lærernes overenskomsforhandlinger - og Rasmush ved, hvad han snakker om:

- Jeg har selv været gift med en lærer og jeg skal da i den grad love for at hun og hendes kolleger havde/har fritid i.f.t. mig! Det er jo også symptomatisk hvor mange lærere som har tid til at have andre jobs ved siden af lærergerningen - f.eks. i lokalpolitk, i foreninger m.m.!

Læs:

Se også: Skolebørn sendt hjem på ubestemt tid

nationens! I K. mener også, at de ca. 50.000 folkeskolelærere skal tilbringe noget mnere tid på arbejdspladsen:

Arbejde foregår på arbejdspladsen
- Se så at få rettet ind, så I lærere ligesom alle andre, skal tilbringe arbejdstiden på arbejdspladsen...

- Det er jo hele kernen i alt det her - og at strejke, fordi I ikke kan gå og hygge Jer derhjemme i forberedelsestiden, viser blot hvor tåbelig denne "konflikt" er...

Men hvem holder du med? Lærerne eller de kommunale arbejdsgivere?

Så meget tjener en lærer (fra Danmarks Lærerforening)

Men nationen!-medlemmet, der kalder sig Ufaglært Idiot I. er uenig med dem, der mener lærerne arbejder for lidt:

Forberedt vs uforberedt
- Det i kalder 'hygge i arbejdstiden' betyder forberedelse af lektioner og i forbindelse med undervisning er forberedelsen mindst lige så vigtig som selve undervisningen. I har måske aldrig oplevet undervisning af en forberedt lærer kontra en uforberedt? Jeg kan oplyse at der er en verden til forskel, skriver han/hun, og Thomas V. - som også kender en del til hverdagen for lærerne, skriver:

Møde, møde, møde
- Der er teammøder, lærermøder, møder med psykologer, ja der er rigtig mange møder. En lærer holder jo heller ikke fri når personen går hjemme, forældre ringer til læreren når disse har fri, hvilket sjovt nok er efter kl. 16, forældresamtaler på skolen ender som regel med at en lærer har arbejdstid fra 08.00 til 20-21 om aftnen.

- Jeg tror politikkerne har fundet en måde hvor på de kan spare en masse millioner, hvis eleverne skal være i skolen fra 8-15.30, jamen så har de pludselig mulighed for at spare en masse pædagoger væk.

Hvem holder du med? Lærerne eller de kommunale arbejdsgivere?0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere