Absurd at bygge motorvej i Jylland

3,4 milliarder til en motorvej mellem Holstebro og Herning. Regeringen, Venstre, Konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti er enige, men Martin R er rasende

Mange nationen!-medlemmer forstår ikke, hvorfor staten skal bruge milliarder på en ny motorvej I Jylland. (arkivfoto: Klaus Gottfredsen)
Mange nationen!-medlemmer forstår ikke, hvorfor staten skal bruge milliarder på en ny motorvej I Jylland. (arkivfoto: Klaus Gottfredsen)

- Det er da simpelthen for absurd, at der igen skal bygges en motorvej i det mørke Jylland. Så kan den stå tom, som de øvrige.

Sådan skriver nationens! Martin R i et læserbrev til Ekstra Bladet om de milliarder, der nu er afsat til nye veje - bl.a. i Jylland.

Læs:

Se også: Her skal vestjydernes nye motorvej ligge

Træt af baglygter
- Hvad med, at nogen fik øjnene op for realiteter og i stedet udvidede Hillerød-motorvejen, hvor der dagligt er kø. Se dog at komme i gang så samfundet kan tjene penge i stedet for at se på baglygter.

- I glemmer hvor mange penge og ressourcer, der bliver spildt på, at vi alle sidder på vejene i stedet på arbejdet, hvor vi kunne tjene flere penge til statskassen. Sjovt at de kan finde ud af det i andre lande, slutter Martin, men det gør debatten nok ikke.

Du kan sende et læserbrev til Ekstra Bladet her - og så kan du sætte et punkt på kortet, hvor du synes der skal bruges penge på mere motorvej.0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere