Tog fejl igen: Snestorm var en mediestorm

nationen!-medlemmer fra Jylland til Sjælland melder om minimale snemængder og mange kalder snestormen for en 'mediestorm'. Stormer det heller ikke hos dig?

- At kalde det Snestorm, det det fnuller, der kommer ned fra himlen, her på Vestegnen,,, vil nok være at spænde buen.

Sådan skriver nationens! Flemming S. i en kommentar til den varslede snestorm, der har fået DSB til at aflyse tog og hjemmeværnet til at bemande de pansrede mandskabsvogne. Ronni H. griner også, og skriver:

Mister tilliden til meterologerne
- Gal en snestorm, det var ligefør jeg blev nødt til at skrabe sne af bilen imorges. Føj hvor mister man tilliden til meterologerne med sådan en gang fis!

Læs:

Se også: Falck har rykket ud 237 gange tirsdag morgen

Læs også:

Se også: Militæret skal hjælpe ambulancer og politi

Og Hanne D. konkluderer:

- 'Snestormen' viste sig igen, igen at være en voldsom mediestorm. Vorherre bevares hvor må metrologerne og deres ivrige mikrofonholdere fra pressen efterhånden have røde ører. Tænk at de gang på gang kører derudaf på de høje nagler, hver gang der er udsigt til en smule sne.

Men sner det hos dig - og stormer det - eller er det bare en almindelig gang vinternedbør? Sæt et punkt på kortet, og skriv hvordan du oplever snestormen....I begyndelsen af december var der også varslet en snestorm, som danskerne havde svært ved at opdage. Er dagens snestorm værre?

Se også: Danskere raser! Hvilken snestorm?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere