Fakkenors flåt-skandale er typisk

Mange nationen!-medlemmer nikker genkendende til Brian Fakkenors sygehistorier om danske læger, der overså flåt-sygdommen Borrelia

- Det her er desværre ikke et enestående tilfælde. Min datter blev bidt af skovflåt tilbage i 2007 og har siden kæmpet for at få antibiotika, så de små bæster kan bekæmpes. Lægerne forstår det godt, siger de, men gør ikke nok. Hun har tilbragt min. 75 procent af sit liv i sengen siden den dag.

Sådan skriver Helle P i en kommentar til den måde, superligaspilleren Brian Fakkenor blev behandlet af det danske sundhedssystem.

Læs:

Se også: Tidligere Superliga-spiller lammet af flåt

For den test, de danske læger benytter over for folk, der er blevet bidt af flåter, fanger ifølge kritikerne ikke alle smittede. Og når de ikke kan konstatere Borrelia, udskriver de lykkepiller:

- Kan de danske læger ikke finde årsagen, siger de det er psykosomatisk. NU MÅ POLITIKKERNE VÅGNE OP OG GØRE NOGET, DE BLANDER SIG I SÅ MEGET ANDET, skriver Helle og Joan E - som tidligere har fortalt om sin sygehistorie på nationen!:

Se også: Læge overså Borrelia - gav lykkepiller er lige så frustreret. Dan M. opfordrer til en landsindsamling til flåt-ofre:

- Både min datter og jeg selv er og har været igennem det samme, som Brian Fakkenor. Og mange lider og må kæmpe alene, mod et oldnordisk og bedre-vidende , dansk lægesystem, uden hjælp at få - på trods af mia-ulands-bistand, Afrika-indsamlinger, åbne grænser, massiv indvandring, mådersmåls-undervisning osv.

- Måske vi syge kunne bruge lidt støtte og økonomisk hjælp istede. Og at vi i DK kunne lave en lands-indsamlingen til os syge danske skatteborgere der ingen hjælp kan få her i DK?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere