Rejsekort-succes: DSB afskaffer klippekort

34 år med klippekort er nok, mener DSB Plus, der nu meddeler at at salget af klippekort til rejser i hovedstadsområdet stopper d. 1. juli.

- Det var helt tilbage i 1979, at de fine og farverige klippekort først kom til Hovedstaden. Siden da er det blevet til mange millioner rejser, og derfor er det efterhånden blevet tid til, at klippekortet skal på pension.

Sådan skriver DSB Plus nu til kunderne, og anbefaler samtidig folk, der plejer at bruge klippekortene, at skifte til rejsekort.

Læs: Se også: Kun billigere billetter med Rejsekort Kun billigere billetter med Rejsekort

- Det er nemlig den billettype, der bedst kan betale sig, hvis du rejser mindre end 25 enkeltrejser per måned, lyder det fra etaten, der også minder om, at folk med rejsekort får rabat, hvis de transporterer sig selv rundt i hovedstadsområdet i weekenden og efter kl. 18 på hverdage.

Men hvad mener du? Er du også træt af klippekortet, og glæder dig til at få et rejsekort? '

OBS: DSB understreger, at det KUN er klippekort til lokale rejser i Hovedstaden, der nu udfases. Der hvor det er de lokale takstmyndigheder / trafikselskaber, der står for priserne og zonerne.

Rejser man henover takstgrænser fra fx København til Slagelse, Århus – Odense etc, så fortsætter salget og brugen af klippekort.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere