Nr. Løgum Skole: asylcenter eller nedrivning

I morgen skal Tønders byråd drøfte om Nr. Løgum Centralskole skal være asylcenter eller om den skal rives ned. Hvad mener du?

Der mangler sovepladser til de asylansøgere, der i stigende antal komme til Danmark og i morgen skal lokalpolitikerne i Tønder Kommune drøfte, om de skal indrette et asylcenter på Centralskolen i Nr. Løgum - eller om de skal rive bygningen på i alt 1400 kvadratmeter ned.

Det er da oplagt: Riv den ned
- Det er sgu da ligetil, hvis valget står mellem asylcenter og nedrivning, så må nedrivning da være oplagt, men det her er måske Tønder Kommunes nyeste tiltag for og trække nye indbyggere til, skriver Palle C på jv.dk, hvor debatten allerede er gået i gang.

Men ligeså ligetil beslutningen er for Palle - ligeså let er den for Knud H, der når frem til den modsatte konklusion

Det er da oplagt: Asylcenter giver arbejde
- Det er oplagt, at der skal være et asylcenter der, for dem er der mangel på, da (økonomiske)flygtninge jo strømmer ind over grænsen til lille 'velfærds Danmark'.

- Det vil ikke koste Tønder Kommune ret mange penge i første omgang, da staten betaler via Dansk Flygtningehjælp, og det er først ved næste gebyr, skatte- eller afgiftsforhøjelse, der skal fylde op i den slunkne statskasse op, at det vil mærkes af Tønders borgere.

- Et flygtningecenter skaber arbejde til håndværkere vedr. indretning = arbejdspladser = omsætning = "vækst". Der skal også ansættes rigtig mange 'tag sig af' folk og nye arbejdspladser i et område med stor arbejdsløshed, skal man som politiker jo ikke afvise, skiver Knud H.

En asylcenterchef har tidligere vurderet, at der 25-30 lokale arbejdspladser i et asylcenter med 250 beboere, men hvad mener du er den rigtige beslutning?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere