Annonce:
Annonce:

Kræftens Bekæmpelse skulle skamme sig

Ramaskrig på nationen!, der er vrede over at Kræftens Bekæmpelse vil have de 150.000 danskere, der bruger e-cigaretter ind i rygerummene eller ud på gaden

Annonce:
Følg nationen!

- Besked til Kræftens Bekæmpelse; Luk Røven! I får ikke en bøjet 5øre af mig til at drive yderligere propaganda virksomhed for næste gang jeg støder på en af jeres tiggere.

Sådan skriver nationens! Bedre V. i en af de 157 kommentarer, artiklen

Kræftens Bekæmpelse: Rygelov skal omfatte e-cigaretter har fået. Og rigtig mange er ligesom Bedre V hidsige over Kræftens Bekæmpelses argumentation for et forbud - at der er betydelig usikkerhed om de helbredsmæssige konsekvenser af brugen af e-cigaretterne. Patrick L. formulerer sin vrede således:

I skamme jer
- i er, undskyld udtrykket, 'kræftædemig' ikke rigtig kloge. Nu har så mange danskere, grundet det sociale pres og hadkampange I og Nicorettelobbyisterne har ført mod rygerne, fået det så skidt med at ryge, at de forsøger at holde op, og hvad er takken?

- At I nu anbefaler at forbyde E-cigareten med den begrundelse at 'man endnu ikke kender en eventuel skadelig effekt" samt at det 'har en dårlig signalværdi'. I skulle skamme jer!

Annonce:

Jeg vil spise min hat
5667 læsere har svaret på spørgsmål, om e-cigaretter skal sidestilles med almindelige cigaretter - og mere en 80 procent mener nej. Jens Christian N. linker til denne undersøgelse, som han i øvrigt har sendt til Kræftens Bekæmpelse:

- Der fandt, at ecig-damp ikke havde nogen betydelig negativ effekt på kvaliteten af indendørsklimaet. Jeg æder gerne min egen hat, hvis de kommer på banen med noget der peger i den anden retning.

Læs også:

Britiske antirygere: OK til e-cigaret

I England har den anerkendte anti-rygeorganisation tidligere på året udsendt et papir om e-cigaretter, og er nået frem til den stik modsatte konklusion som Kræftens Bekæmpelse er nået. Og Herlev41 D. anklager foreningen for 'lyve og bedrage':

Slut med at donere
- Har 400% mistillid til denne organisation, og deres såkaldte undersøgelser. Der svindles og bedrages, og danskernes bidrag, der gives i en god mening for at hjælpe forskning, misbruges i stor grad til misinformation, skræmmekampagner, og nu også direkte løgne.

Annonce:

- Jeg har tidligere doneret pæne summer til KÆFTENS FORBANDELSE, men siden de har opgivet deres oprindelige formål, at kæmpe mod kræft, har jeg fuldstændig droppet dem.

Kræftens Bekæmpelse samler ind d. 7 april - tror du, de får mere eller mindre ind end de 31,5 millioner, der blev samlet ind sidste år?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: