Vred vinder: Skal bruge 1 time på at hente 47.000

Danske Spil bruger Danske Bank, når de udbetaler gevinster på over 10.000. Men det er ikke alle bankerne, der kan hjælpe vinderne

- Jeg er pisseirriteret.

Selv om man ikke skulle tro, at den nyslåede tips-vinder, nationens! Ralph M, havde meget at brokke sig over, nu hvor han står med præmiebevis på 47.000 kroner i hånden, så har han her til formiddag hidset sig op over den måde Danske Spil udbetaler deres gevinst på.

- Jeg vandt 47.000, og gik ned i den nærmeste Danske Bank, men det er er lavet om til et rådgivningscenter, så de henviste mig til den filial, der ligger ved Nørreport Station inde i København, skriver Ralph, der bor på Østerbro til Ekstra Bladet i dag.

En time for et hente min gevinst
- Men hvad er meningen med at jeg skal bruge en time på at hente min gevinst - hvorfor kan de ikke bare sætte dem ind på min Nordea-konto, spørger Ralph, der gerne vil dele sin ffrustation med andre vindere.

På danskespil.dk kan man læse, at præmier på kr. 10.000 og derover altid skal udbetales af banken - og at banken er Danske Bank.

'Vinderen skal henvende sig i en filial af Danske Bank for at få udbetalt store præmier – bortset fra ganske få steder i Danmark, hvor Danske Spil af geografiske årsager har indgået aftaler med andre banker', hedder det.

Hvad mener du? Er du også blevet irriteret over den måde, Danske Spil udbetaler deres præmier over 10.000 kroner på?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere