Skjult besked til Vestager i Borgen?

Så sluttede 3. - og foreløbig sidste - runde af DRs succes-serie Borgen - og mange på nationen! vil have mere.

Birgitte Nyborg spillet af Sidse Babett Knudsen, sagde nej til magten i sidste afsnit af Borgen, fordi hun 'kun' havde 13 .mandater. Det mener Claus T var en hentydning til Margrethe Vestager, men hvad mener du? (Foto: Thomas Sjørup)
Birgitte Nyborg spillet af Sidse Babett Knudsen, sagde nej til magten i sidste afsnit af Borgen, fordi hun 'kun' havde 13 .mandater. Det mener Claus T var en hentydning til Margrethe Vestager, men hvad mener du? (Foto: Thomas Sjørup)

Da DRs krimi-serie Forbrydelsen 3. lukkede og slukkede i november, var nationen! ikek i tvivl. Et voldsomt flertal på 87 procent af næsten 5000 stemmeberettigede læsere meldte sig klar til en fjerde omgang

Se også: Klar til 4. omgang af Forbrydelsen

Og skal man tro flertallet af de kommentarer, afslutningsafsnittet af DRs Borgen har fået, så er der også mange seere, der er klar på en runde 4 med spin, kærlighed og brystkræft.

Glæder mig til en evt 4. runde
- Der er ingen blød mellemvare over Borgen. Det har været en fantastisk serie, ofte tættere på virkeligheden end fiktionen. EB: nu må i snart erkende, at i er i mindretal med kritikken... danskerne elsker Borgen, skriver Blondie S. i en kommentar til Ekstra Bladets anmeldelse.

Se også: Borgen anmeldelse: Den bløde mellemvare

Bedre end Matador
- Den har været super at følge hele vejen igennem, og jeg melder mig gladeligt foran skærmen til en evt. 4. sæson, slutter Blondie, og Karina P. har også været godt underholdt:

- Helt enig... er ikke engang længere sikker på at jeg vil kalde 'Matador' min yndlingsserie.

- Føler at "Borgen" har overhalet indenom. Og ville også velkomne en 4.e sæson, så længe det er Sidse der har den tunge rolle :-)

Tag den Vestager
Claus T. er også med på at sammenligne Borgen med Matador - og glæder sig over, at der også er svirp til det rigtige Christiansborg undervejs:

- Fremragende skuespil. Fantastisk dialog. Vildt god historie. Nok det bedste der er set fra et dansk TV-selskab siden Matador.

- Var ved at tude af grin, da hovedrollen fik moralske skrubler og kom i tvivl om hun kunne tillade sig at regere med kun 13 mandater i ryggen. Tag den Vestager. (Ved godt hun har 17, men allivel :-) )

Men skal DR lave en runde Borgen til? Og er du enig med Blondie, der synes den er bedre end Matador?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere