Efter 25 år: nu sælger han TV-2 muleposen

Nu kan du byde på Danmarks måske mest komplette TV-2 samling med mulepose, mælkekarton og læderjakke

Frimærker, glansbilleder, brevpapir, menu-kort, visitkort, brækposer fra fly, kasketter.

Jo, der er mange spændende ting at bruge tiden på at samle sammen - men klik her og få en rundvisning i 41-årige Jespers TV-2-samling, der byder på ikke udgivede singler på engelsk, muleposen, mælkekartonen og ikke mindst Steffens egen læderjakke.

- Ja, jeg har fået en mand, der skulle være Danmarks bedste inden for sjældne vinyl-plader til at vurdere, og hans bud lå på den sjove side af 100.000, siger Jesper, der er gået on-line med hele molevitten og forhandler med interesserede købere pr. mail. Det højeste bud ligger foreløbigt på 5000.

8 flyttekasser med det hele
- Jeg var vel 15-16 da jeg begyndte, og har så fulgt dem siden og set dem måske 9-10-15 gange om året. Men så lige omkirng nytår, kom det til mig, at samlingen skulle videre, siger Jesper, der bor på 90 kvadratmeter, og anslår samlingen til at fylde 8 flyttekasser.

- Den samling burde på museum . Det er vigtig dansk rock historie, skriver Anders E på TV-2's facebook-side, og det er Henning T. helt enig med ham i:

- Det er jo helt vildt, nærmest uvurderligt.

Men hvad har du samlet på - hvor længe holdt du ved, og hvad gjorde du for at slippe af med din samling, da det gik op for dig, at den var blevet ligegyldig?