Asylansøgning som genvej til kriminalitet

Regeringens nye tiltag på asylansøgerområdet vil få problemet med kriminelle asylansøgere til at ryge helt ud af kontrol, mener nationen!-debattør Allan D.

At asylansøgere i følge statistikken, er langt mere kriminelle end herboende danskere, burde få politikerne til at reagere, mener Allan D.. (Foto: Ole Buntzen)
At asylansøgere i følge statistikken, er langt mere kriminelle end herboende danskere, burde få politikerne til at reagere, mener Allan D.. (Foto: Ole Buntzen)

- TV 2 Nyhederne kunne mandag aften (d. 25.2.13.) bekræfte, at asylansøgere i Danmark er 23 gange så kriminelle som herboende danskere. Sådan indleder Allan D. et indlæg til nationen! Han mener at de 'gode intentioner' er gået over gevind.

Se indslaget fra TV 2 her

Asyl genvej til kriminalitet
- Det er jo helt absurd, at folk, der søger asyl i vores land, benytter deres asylansøgning som genvej til at begå kriminalitet. Faktum er, at reglerne for asylansøgere blevet væsentligt lempede de sidste 1½ år. Samtidig ønsker regeringen, at asylansøgere må bosætte sig uden for asylcentrene, så situationen kan komme helt ud af kontrol.

Det er gået for vidt
- Vores iver efter at være 'den gode drenge i klassen' er simpelthen gået for vidt, og det koster samfundet milliarder af kroner årligt. Vi er så opsatte på at gøre alting rigtigt, at vi konstant gør alting forkert.

DRs artikel om emnet

Pisserende for kriminelle
- Se bare på den kriminelle sigøjnerfamilie, der hver måned koster os mere end 300.000 kroner. Danmark var engang en stolt nation. I dag er vi reduceret til en pisserende for kriminelle fra hele verden, velsignet af regeringen, Enhedslisten, FN og EUs socialpolitik.

Er situationen mht. behandlingen og mængden af asylansøgere ved at komme ud af kontrol, eller er der tale om problemer der bliver blæst ud af proportioner?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere