Manden sprang og efterlod konen i døds-ballon

Efterlader du din kone, og prøver at redde livet, når din luftballon er ved at eksplodere? Stor debat efter ballonulykken i Luxor i går

- Ja, jeg kunne ikke efterlade min mor eller nogen jeg elskede. Måske er der sket det, at han var ved at hjælpe konen men så faldt ud.

Sådan skriver netdebattøren KC på Dailymails hjemmeside i en af de mange kommentarer ægteparret Michael og Yvonnes historie har fået i dag.

Se:

(Foto: AP) 112 - 26. feb. 2013 - kl. 21:53 TV: Her styrter de 19 turister i døden i Egypten

For de to var ombord i den luftballon, der i går i luften over Luxor ramte en højspændingsledning og eksploderede. men Michael nåede at springe ud, mens konen døde sammen med 18 andre turister.

For dilemmaet - redder du dig selv og efterlader konen - har fået mange til tasterne, og de fleste mener som KC. at de ville have taget konen med i springet:

- Jeg tror også det hele er sket så hurtigt, at Mr. Rennie ikke havde tid til at gribe konen og få hende med ud over kanten? Men, min partner og jeg ville helt sikkert have klamret os til hinanden så snart der var problemer, skriver Li.

Men hvad ville du have gjort? Sprunget alene eller brugt de ekstra sekunder, der tager at gribe din kone og få hende med?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere