Her elsker de Thorning

Den omvendte verden - de blå vælgere synes bedre om regeringens vækstplan og SU/kontanthjælpsbesparelser end regeringens egne.

63 procent af de vælgere, der stemte på Venstre, Konservative, Dansk Folkeparti eller Liberal Alliance kan godt lide de seneste ugers udspil fra team-Thorning.

Og en næsten ligeså stor andel - 61 procent - af de vælgere, der stemte på Radikale, Enhedslisten, SF eller Socialdemokraterne ved valget i september 2011 - angiver, at de ikke kan lide regeringens nedskæringer af kontanthjælp, SU til fordel for bedre vilkår til erhvervslivet.

6112 læsere har stemt
Det viser den nationen!-måling 6112 læsere har deltaget i siden i går - og som er et meget tydeligt bevis på, at vælgerne er totalt farve-forvirrede.

- Der er temmelig øde på venstrefløjen efter dette, der kun Enhedslisten tilbage.

- Hvilket fupnummer at udgive sig for at vær 'røde' og derefter springe ud som mørkeblå. Det er et nummer værdigt for Houdini, men der er vel heller ikke flere 'røde' tilbage efter Helle har været ved magten et år, skriver Lars F. f.ex, mens Hasse D. fra den modsatte blok er positiv:

- Jeg er bestemt ikke rød, men må da sige at regeringens reformudspil er et skridt i den rigtige retning. Det var så blot ikke det de gik til valg på, men lad det nu ligge.

- Det er i vores alles interesse, at vi har et stærkt og solidt erhvervsliv, som kan generere nogle jobs og dermed nogle skatteindtægter til den slunkne statskasse. Det er formålet med disse reformer - og det har ikke en SKID at gøre med, at de rige skal gøres rigere og de fattige skal gøres fattige.

Men hvad mener du? Vil de nye blå fans stemme på Thorning, hvis der bliver valg? Og er de røde vælgere SÅ vrede, at de vil skifte blok?

1 af 2 
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere