360 kilo hestekød revet væk, kunder på venteliste

Slagteren Ville i Hejls har muligvis kød fra fem heste til salg fra torsdag. I torsdags blev hestebøfferne flået revet ned af hylderne

Lars Ville har slagtet heste i 43 år - og i morgen skærer han fem tidligere rideskoleheste op, hvis papirerne er i orden. (screendump)
Lars Ville har slagtet heste i 43 år - og i morgen skærer han fem tidligere rideskoleheste op, hvis papirerne er i orden. (screendump)

- Der var mange der gik forgæves.

Slagter Lars Ville fra Hejls ved Kolding havde 360 kilo hestekød - bøffer, gullasch og hak - til salg i torsdags, og det er normalt nok til tre dage.

Det hakkede sælger han for 100 kr for 3 kilo, bøfferne koster 80 kroner kiloet og ternene tager han 50 for, men på grund af den megen opmærksomhed hestekød har fået, blev samtlige udskæringer revet væk.

Læs:

Se også: Kærre-forbud i Rumænien skyld i kød-skandale

- Ja, det er godt for omsætningen, og jeg har lovet at dem, der gik forgæves i torsdag, kan komme og handle til de samme priser, lover Lars, der slagtede sin første hest som 12-årig.

- Det er jo ved at gå op for folk, at hestekød er sundere end meget andet, og der er to kolleger, der har bedt om få en hest fra mig, siger Lars Ville, der er ved ordne papirerne - hestepas med medicin-oplysninger - før slagtningen skal foregå i morgen.

I sidste uge svarede 2706 læsere på spørgsmålet - spiser du, eller vil du spise hestekød, og mere end 60 procent svarede ja.

Tror du, hestekød bliver så populært, at man kan købe det i supermarkederne?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere