Hatten af for Helle

Hak til egne vælgere - og gaver til oppositionens. Thorning får sjælden ros på nationen!

- Det er sund fornuft det regeringen her gennemfører og det er rart at se at socialisterne endelig fatter at alt andet er drømmerier.

Sådan lyder en af dagens regeringspositive kommentarer på nationen! Den er fra Jakob W., der roser statsministeren for planerne om at skære på SU og kontanthjælp og lette byrderne for erhvervslivet:

Læs: Se også: Topchef: Noget af det rigtige for Danmark Topchef: Noget af det rigtige for Danmark

De gør det nødvendige
- Det er kun erhvervslivet der tilfører samfundet værdi herhjemme og derfor skal erhvervslivet styrkes for enhver pris. Der er alt for mange dovne og arbejdsløse danskere og indvandrere herhjemme som snylter på skatteydernes hårde arbejde. Godt gået Helle & Co.

- Sgu i orden vi har en ansvarlig regering så vi ikke ender som Italien eller det der er værre.... Hatten af for de gør det nødvendige, skriver Jens J. og Michael F. - det høster sammenlagt 10 plusser . skriver:

- VK kunne ikke have gjort det bedre.. Bravo... Nu mangler vi bare de indser at kontanthjælpsloftet var helt på sin plads, istedet for nu at gøre de dårligst stillede kontanthjælpsmodtagere fattigere.

Hvad mener du om regeringens seneste udspil? Og hvordan tror du S står i næste meningsmåling?

- I den sidste meningsmåling er Helle gået ~1% frem, så vælgerne kan lide at blive spanket. Da sænkelsen af selskabsskatten for langt de fleste virksomheder er uden betydning, må det betragtes som ren symbolpolitik, som har til formål at vinde vælgere fra V, LA og K.

- Det er meget imponerende, hvad regeringspartierne laver. Det er det største politiske kovending nogensinde og et brud med alt, hvad partierne hidtil har stået for.Det kan regeringen kun gøre i kraft af at venstrefløjsvælgerne reelt ikke har andet valg end fortsat at støtte partierne, skriver Lars F.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere