DR gav sig: Lille Palles rulletekst-triumf

Da rulleteksterne efter 23. afsnit af Matador løb over skærmen lørdag aften, fik Lille Palle tårer i øjnene. For hans navn var for første gang med på rulleteksten

Palle Andersen fik lørdag sit navn på rulleteksten til Matador. (Foto: Finn Frandsen)
Palle Andersen fik lørdag sit navn på rulleteksten til Matador. (Foto: Finn Frandsen)

Jørgen Varnæs drikker, grisehandleren synger, Iben og Fede danser - og Lille Palle spiller harmonika.

Jo, der er gang i den i scenen fra den ombyggede jernbane-cafe i afsnit 23 af Matador, hvor alle ser ud til at hygge sig til tonerne af Lille Palles udgave af Molak Molak Mak Mak Mak. Men for Lille Palle var lørdagens genudsendelse helt speciel - det er nemlig første gang, han fik sit navn på rulleteksten.

- Hahahahahahahaha, lyder det derfor i telefonen fra Lille Palle her til formiddag.

Alle er glade
- Jeg har fået mange reaktioner og alle er glade på mine vegne, siger Palle, i op til sin 70-års fødselsdag i september kritiserede DR for ikke at sætte hans navn på rulleteksten:

- Jeg er stolt over at have medvirket i Matador. Men det bliver ikke accepteret eller anerkendt. Det kan de ikke være bekendt, sagde Palle Andersen til BT.dk, og på nationen! mente et flertal på 68 procent, at Lille Palle fortjente sit navn på skærmen for sin medvirken.

- Mange tak til alle dem der har hjulpet, siger Lille Palle, der fik beskeden om at DR ville skrive hans navn på i onsdags.

Kender du andre rulletekstskandaler?

1 af 2 
2 af 2 Palle Andersen fik lørdag sit navn på rulleteksten til Matador. (Foto: Finn Frandsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere