Luk bare endnu flere kaserner

nationen! tager meldingen om fem kaserneluninger med ro - ja, faktisk er den mest udbredte holdning, at man kunne lukke endnu flere

Mogens Glistrup' militære løsning - en telefonsvarer - bliver citeret flittigt på nationen! i kommentarerne til kasernelukninger. (Foto: Morten Langkilde)
Mogens Glistrup' militære løsning - en telefonsvarer - bliver citeret flittigt på nationen! i kommentarerne til kasernelukninger. (Foto: Morten Langkilde)

- Gør som Glistrup sagde i sin tid. Sæt en telefonsvarer der på russisk, engelsk og tysk annoncerer at vi overgiver os. Dermed kan der spares flere milliarder, som kan bruges bedre andre steder.

Sådan skrive nationens! Lars C. i en af de omkring 100 kommentarer, der er kommet til de kasernelukninger, forsvaret i går meldte ud.

Se også: Forsvarschef: De fem kaserner skal lukkes

Og Lars er langfra den eneste, der mener, at fem kasernelukninger er i underkanten. Mike H. stiller spørgsmålet 'Hvad skal vi i lille Danmark med mere end 2 kaserner?' og Jens N. synes en kaserne til hvert værn er passende:

En til hvert værn
- Når man nu er ved at splitte Forsvaret ad - så burde man nok bare anlægge Flådestation Danmark, Flyvestation Danmark og Kaserne Danmark - således at ALT drives mest effektivt, uden nogen former for lokal patriotisme.

- Alså Kaserne Danmark burde selvfølgelig ligge over ved danmarks største og bedste skyde terræn Oksbøl , så burde man bygge en ny kæmpestor kaserne, som kan rumme alle soldaterne.

- Så kan politikerne sgu da ikke ødelægge mere, da der jo ikke er flere kaserne som man kan nedlægge.

Men hvad mener du? kan vi nøjes med to eller tre kaserne i Danmark - eller er det fornuftigt, at have flere, spredt rundt i landet?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere