Dusør på 1000 kr for at forhindre juvelrøveri

Det var en indsats udover det sædvanlige, 27 årige Kasper ydede i går, da han var med til forhindre et juvelrøveri, siger politiet i dag

Foto: ekstrabladet.dk/privat
Foto: ekstrabladet.dk/privat

Du ser nogle skumle mænd forlade en bil i tomgang, og da de smutter ind i en juvelbutik og begynder at vælte montrene, ja så - ja hvad så.

27-årige Kasper var ikke i tvivl, da det skete for ham i går, og derfor satte han sig ind i røvernes bil og kørte. Og efter politiets mening var han medvirkende til at røveriet blev forpurret, og derfor blev han i går indstillet til dusør.

Se også: Guldsmed røvet: Vidne stak af med røvernes flugtbilSe også: Kasper stjal røvernes bil - efterlyser vidner

Måske får han 1000 kroner
- Når man som borger gør mere end man kan forvente, så indstiller vi til dusør. Og den ligger hos Københavns Politi fast på 1000 kr.

Sådan siger Lars-Christian Borg fra Københavns Politi om dusør-politikken til nationen!, og understreger, at det ikek er endelig afgjort, om Kasper får dusøren. Det skal et møde senere på foråret først afgøre, men 40-50 gange om året er der en borger i København, der gør sig så positivt bemærket i en politisag, at etaten synes det skal belønnes, oplyser Borg.

Udover pengene får de usædvanlige borgere også en invitation til en seance med politidirektøren, ligesom de får en rundvisning på Politigården.

Men hvad mener du om dusør? Og synes du at 1000 kr er for meget eller for lidt? Og havde du ligesom kasper grebet ind?0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere