Thor-sagen skyldes for meget velfærd

At 700 danskerne demonstrerer foran Christiansborg pga. en hund viser, at vi har et fundamentalt problem i Danmark, mener Allan D.

Interessen om hunden Thor er en symptom på et forkvaklet overskud, mener nationen!-skribent Allan D. (FOTO: Privatfoto)
Interessen om hunden Thor er en symptom på et forkvaklet overskud, mener nationen!-skribent Allan D. (FOTO: Privatfoto)

- Fantastisk, at der 17.2. er 600-700 personer, der dukker op foran Christiansborg for at demonstrere deres uenighed med den danske hundelov. Dette repræsentative udsnit af den danske befolkning viser med al tydelighed hvilke prioriteter der betyder mest for danskerne. Sådan indleder Allan D. sit indlæg til nationen! Han synes det til grin at en hund er det kan få danskerne op at stolen, når der er langt større problemer at tumle med. Han fortsætter:

Folk er ligelgade
- At arbejdsløsheden stiger hver dag, at ældreplejen er i forfald, at indvandrere render rundt med skydevåben, at folkeskolen uddanner nogle af Europas dårligste elever, eller at økonomien er brændt sammen, er tilsyneladende ikke vigtigt nok til at få folk op af stolen.

Vi har for meget velfærd
- Men at hunden Thor skulle aflives - ?dét kan vi ikke have! At hunden Thor overhovedet er blevet en ’sag’ er endnu et bevis på, at vi i Danmark har for meget overskud og velfærd og for megen tid til at fokusere på ikke-sager, der er helt igennem lallende ligegyldige.?

Mener du også at Thor-sagen er et udtryk for at danskerne ikke har nogle rigtige problemer at slås med i dagligdagen?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere