Annonce:
Annonce:

Tænk hvis jøder overfaldt danske muslimer

Skoleleder på Nørrebro advarer jødiske børn mod at vælge skoler med mange palæstinsiske efterkommerer. Tænk, hvis det var omvendt, skriver Lars Aslan

Den israelsk-palæstinensiske konflikt er rykket til Nørrebro, hvor jøder bliver advaret mod visse skoler med mange elever med palæstinensisk baggrund. (Foto: Jens Dige)
Den israelsk-palæstinensiske konflikt er rykket til Nørrebro, hvor jøder bliver advaret mod visse skoler med mange elever med palæstinensisk baggrund. (Foto: Jens Dige)
Annonce:
Følg nationen!

- Kan danske jøder nu heller ikke benytte vores folkeskoler?!

Sådan indleder den socialdemokratiske lokalpolitiker Lars Aslan Rasmussen et indlæg til Ekstra Bladet, om den advarsel til københavnske jøder, der i går lød fra skoleleder Lise Egholm.

Jødiske børn rådes til at søge væk fra Nørrebro-skoler

Lars Aslan konstaterer, at vi har nået 'et nyt lavpunkt i den triste føljeton omkring jødehadet, blandt visse indvandrere i Danmark' og kalder det grotesk, at det nu kommet så vidt, at skoleledere på Nørrebro åbent advarer jødiske forældre mod, at de bruger den lokale folkeskole, da børnene højst sandsynligt vil blive chikaneret af arabiske børn. Aslan fortsætetr sit brev således:

Annonce:

Alt for ofte har vi set overfald på jøder
- Jeg er sådan set desværre ikke i tvivl om, at skoleledernes advarsler er begrundet i virkeligheden. Alt for ofte har vi været vidner til, at vores jødiske medborgere bliver chikaneret og overfaldet. Og nu altså også jødiske børn.

- Grunden til at der endnu ikke er gjort noget ved dette alvorlige problem, er at det er svært for politiskkorrekte meningsdannere herhjemme, at acceptere at racisme ikke altid er rettet fra majoriteten mod minoriteten, men at det ligeså godt kan forholde sig omvendt, eller som i dette tilfælde: at en minoritet(den muslimske) chikanerer en anden minoritet(den jødiske)

Tænk hvis jøder overfaldt danske muslimer

- Skal vi gøre noget ved jødehadet, er vi nødt til at sætte målrettet ind med oplysning i de skoler og institutioner, hvor der er mange børn og unge fra Mellemøsten, og signalerer klart og tydeligt, at vi ikke vil acceptere nogen former for intolerance overfor danske jøder. Jeg er helt sikker på, at denne opgave kommer til at ligge hos det offentlige.

Annonce:

Muslimske organisationer hjælper ikke
- Vi får ingen hjælp fra muslimske organisationer, der mere er en del af problemet end af løsningen. Lad os i øvrigt forestille os, at det forholdt sig omvendt: At muslimske forældre blev advaret mod at benytte en lokal folkeskole, da børnene ellers ville blive chikaneret af jødiske børn.

- Hvis dette var tilfældet, ville der lyde et ramaskrig, så højt og længe, at samtlige danske imamer(og enhedslistens folketingsgruppe) ville blive indlagt på hospitalet med dårlige lunger. Men når det kommer til chikane og vold mod danske jøder, så er de muslimske organisationer tavse. Hvilket ikke bare er pinligt, det er også skandaløst.

Hvad mener du? Skal muslimerne på banen og tage afstand? Eller skal kommunen holde nogle dialog-møder?

Seneste nyhed på islamisk trossamfunds hjemmeside handler ikke om Nørrebro - den handler om Israel og har overskriften Er Danmark en nordisk provins underlagt det israelsk apartheidregime?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: