Kriminielle jubler mens politiet jager Thor

Et flertal af læserne mener at betjent Lomholt handlede forkert, da han nappede Thor. Men derfor skal på politiet ikke kaste alt andet til side

- Mens politiet bruger alle deres ressourcer på at jage Thor og straffe den politimand, render der hårdkogte bander og ustraffede mordere rundt i Danmarks gader, som måske udgør en større trussel end en hund!! Helt ærligt. Prioriter dog jeres ressourcer ordentligt!!

Læs:

Se også: Politidirektør: Jeg er meget, meget skuffet

Sådan skriver Signe S. i en af de kommentarer politidirektør Finn Borch Andersens melding om, at der nu bliver sat målrettet ind fro at finde Thor. For en ting er, at læserne ikke er særlig begejstrede for, at politimanden benyttede sin uniform til at bortføre Thor - en anden ting er, at der nu skal bruges flere mandskabstimer på en hund. Helle H skriver:

Østbander vs Thor
- Vi har øst bander rendende rundt i vores hjem, hver eneste dag, samt rockere der har bandekrig osv.... Føj hvor skulle det danske system skamme sig, at bruge så mange ressourcer på netop sådan en sag!!!

Brian R spørger om aflivningen af Thor nu er gået hen og blevet en 'principsag for Nordsjællands Politi?'

- Får nu styr på prioriteterne politidirektør Finn Borch Andersen. Det er jo fuldstændig meningsløst, at bruge ressourcer på at finde en stakkels hund og insistere på den skal aflives.

- Politikerne har jo også udtalt, at de vil ændre loven, da den ikke er hensigtsmæssig. Det vil sige, de anerkender også, at Thor nok er blevet dømt på et forkert lovgrundlag. Det sgu da synd for den stakkels ældre dame, at miste sin hund, på grund af en lovfejl, skriver Brian R.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere