Nationen raser: Et nej er et nej!

En kort nederdel eller en nedringet bluse er ikke en opfordring til voldtægt, mener størstedelen af nationen!

Det er helt ubegribeligt, at knap hver femte dansker mener, at personer, der flirter eller går udfordrende klædt, selv har en del af ansvaret, hvis de bliver seksuelt forulempet.

Sådan lyder udmeldingen fra ener størstedelen af ekstrabladet.dk's læsere, efter metroXpress tirsdag har offentliggjort en ny undersøgelse.

Læs også:

Se også: Hver femte dansker: Kvinder i lårkort er selv skyld i voldtægt

I undersøgelsen står det klart, at 18 procent mener, at ' kvinder, der går udfordrende klædt eller opfører sig flirtende', selv bærer en del af ansvaret, hvis de bliver seksuelt forulempet.

- Hold k.... hvor er det SYGT... Nej er nej og ja er ja, ingen tagselvbord om så vi gik nøgen rundt, skriver nationen!s Christina S. og Max S. supplerer:

- Vi kan notere os, at hver femte dansker åbenbart er syge i hovedet. Nej, kvindens krop er intet tag-selv-bord, enig med Christina. Det er kun helt syge mænd, der mener at kvinder i lårkort frit kan voldtages.

'Nøgen narkoluder må også sige nej'
Jonas R. er enig.

- Selv en påvirket og nøgen narkoluder har ret til at sige nej. Respekteres dette nej ikke, er det voldtægt. Og hvornår fanden er det blevet forbryderne, der må afgøre definitionen på "udfordrende klædt" og "flirtende adfærd"? Det giver dem bare mulighed for enhver fralæggelse af ansvaret for deres handlinger, skriver han, mens Futte N. mener, at debatten kan sidestilles med andre absurde eksempler:

- Sikke noget vås! dvs at rige personner er selv skyld i hvis de bliver offer for rovmord ???

Tvangssterilisation
John T. er mere løsningsorienteret og mener, at straffen for voldtægt bør være væsentligt hårdere.

- En løsning på alle disse voldtægter kunne være at hvis manden første gang han blev dømt og fik en dom om at blive tvangssteriliseret ved at boldene blev fjernet, og ved gentagelsestilfælde røg resten mellem benene så også, og på den måde ville der sikkert ikke blive en 3. gang, hvis det er mod børn forbrydelsen er begået, ryger hele skidtet første gang, skriver han.

Voldtægt eller et klap i røven?
Jan F. mener til gengæld ikke, man skal tage undersøgelsens resultat for alvorligt.

- Mon ikke noget af forklaringen ligger i formuleringen af spørgsmålet. 'kvinder, der går udfordrende klædt eller opfører sig flirtende, har selv en del af ansvaret, hvis de bliver seksuelt forulempet.' Der står jo ikke "voldtaget" - men seksuelt forulempet - Her er et uønsket klap i røven vel nok? Og uden at det skal være et forsvar for noget som helst - så vil jeg tro at man øger sin risiko for det ved at have en stram lårkort rød kjole på ind på en bar fuld af fulde mænd. Så jeg vil gerne se undersøgelsen med et bedre formuleret spørgsmål, skriver han.

I undersøgelsen, som YouGov har lavet for metroXpress, er 1009 repræsentativt udvalgte danskere blevet spurgt om deres holdning.

Hvad mener du?

0 kommentarer
Vis kommentarer