Damp løs på din e-cigaret, chefen betaler

I Aaalborg har både kommune og hospital forbudt e-cigaretter og henvist damperne til de almindelige rygerum. Hos firmaet Indulak går man en anden vej

Truckfører Kim Christensen med sin arbejdsgiver betalte e-cigaret. Læg mærke til at han damper indendørs. Det må man nemlig godt i firmaet Indulak.
Truckfører Kim Christensen med sin arbejdsgiver betalte e-cigaret. Læg mærke til at han damper indendørs. Det må man nemlig godt i firmaet Indulak.

- Jeg ved ikke hvad de har gang i, dem der forbyder det rundt omkring. Her hos os har vi købt e-cigaretter til de ansatte, der ryger, og de må ryge hvor det passer dem.

Sådan siger Johhny Karup der tager sig af salg/indkøb/værkfører afd. 1 og 2 (alu og jern) i firmaet Indulak ved Them. Han læste i går om det forbud mod e-cigaretter, der nu gælder alle ansatte i Aalborg Kommune - og så blev han vred.

Læs:

Se også: Forbyder 19.000 ansatte at ryge E-cigaret

- For de generer jo ingen - der er ingen brok her, og folk har været meget tilfredse. Jeg er selv gået fra 35 cigaretter om dagen til nu at ryge 7 - fordi jeg har min e-cigaret, uddyber Johnny, og fortæller at de ni e-cigaret-startsæt firmaet købte, kostede lige knap 10.000.

- Du kan godt kalde os et storrygerfirma, for vi er 15 - og det her er jo et forsøg på, at hjælpe folk til at stoppe. Og det går godt, slutter Johnny Karup.

Men hvad mener du? Skal folk, der damper e-cigaretter have lov at ryge, der hvor de arbejder - eller skal de som gammeldags rygere, ind i et rygerum?

nationens! Morten M. - som ikke synes e-cigaretter skal forbydes - beder om, at dampere tager en lille smule hensyn:

- Sad i biografen her forleden dag, hvor en eller anden idiot vælger at bruge sin e-cigaret, som lugtede af hindbær. Det var da noget af de mest irriterende jeg har været udsat for. Det kunne lugtes over fucking alt. Jeg har også oplevet det i diverse restauranter, hvor lugten bare har været jordbær, citrus osv.

- Selvfølgelig er det sundere og jeg mener ikke de skal forbydes - jeg mener bare at diverse smage og lugte som hindbær og andet forbandet klamt lort skulle forbydes.

- Et barn kunne sagtens fristes til at tro at det var rigtig dejlig at bruge de her e-cigaretter når de nu stinker af bolsjer og slik - det udsender et forkert signal. Her brug den her pind som smager af slik og som indeholder nikotin.

- Igen - jeg synes ikke de skal forbydes, men brug dem dog med måde.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere