'Thor havde det svært med SFs hashvrag'

Vild debat om Thor Mögers nye TV-job. nationen! raser over dobbelt-løn, ogsynes at Ramasjang havde været passende - og så glæder Anette sig

- Hej Thor M.. Jeg vil ønske dig stort tillykke med den nye stilling - du gjorde det godt på Borgen , og jeg håber at du bliver lige så god på tv, jeg vil glæde mig til at se dine programmer.

Har haft det svært med flippere og hashvrag
Sådan skriver nationens! Annette M. i en af de positive kommentarer, der er er kommet til dagens jobskifte - SFs Thor Möger skal være vært på DR2.

Læs:

Se også: Thor Möger har fået nyt job

Egon H. er ligesom Annette, også glad for, at Thor skifter:
- Vi er mange som ikke kunne forstå, at en så intelligent person som Thor var en rød politiker, han har haft det svært og hårdt blandt gamle flipper og Hash-vrag, som har overtaget magten i SF. skriver Egon, men så er det også skut med de venlige kommentarer.

Hvorfor ikke Ramasjang?
For rigtig mange hentyder til Thors alder - han fylder 27 d. 31. januar - og mener, at han - når det nu skal være DR, burde skifte Ramasjang, og R F. synes hans erfaring er for lille til at styre en TV-debat:

- Orker ikke og skal til at høre mere på ham, så det virkelig som en lettelse da han blev fyret. Men at han skal til at lege ekspert med 1 års erhvervs erfaring shiittt en parod. :o) Det kan i sku gøre bedre DR, skriver RF, mens Marianne hæfter sig ved at Thor kan hæve løn fra DR, samtidig med at han får sin ministerpension:

- Så skatteyderne skal altså betale hans løn 2 gange - eftersom vi er tvangsindlagte til at betale licens til DR2.

Men hvad mener du? Er Thor for ung, for dyr - eller er han dygtig nok til at optræde på TV?

0 kommentarer
Vis kommentarer