Vrede lykkepillespisere indtager Folketinget

Fredag holder Elsebeth Halckendorf og otte eksperter, der er kritiske over for den massive brug af lykkepiler i Danmark konference i Fællessalen på Christiansborg

''

Related contentSe også: Alarm: 460.000 danskere på lykkepillerSe også: Læge overså Borrelia - gav lykkepillerSe også: Hver fjerde over 80 år er på lykkepillerSe også: Lykkepiller - endnu et foster uden kraniumSe også: Lykkepiller kædet til autisme

Konferencen - som begynder kl. 9.00 i Fællessalen på Christiansborg - har skaffet amerikanske deltagere via Skype. Bl.a deltager den lykkepillekritiske Peter Breggin Det er Dansk Folkepartis psykiatriordfører Liselott Blixt, der har sørget for lokalerne, og hun glæder sig:

Se også: Tusinder gør oprør mod lykkepille-læger

- Da jeg læste en artikel i Ekstra Bladet, der fik utrolig mange stemmer i nationen!, da blev min nysgerrighed vagt. Og da nogen fremførte at det var der ingen politiker som ville gøre noget ved, så skrev jeg til Elsebeth, at det ville jeg gerne høre mere om.

Jeg hjalp Elsebeth
- Elsebeth fik et møde med mig hvor vi talte om hvad der kunne gøres for at få oplysninger om hvad der er op og hvad der er ned i denne sag om Lykkepiller.

- Jeg hjalp derfor Elsebeth med at få lokaliteterne i orden her på Christiansborg, og nu løber høringen så af staben i morgen, siger Liselott Blixt, der også mener at Danmarks Radios programserie Danmark på Piller har vist, at politkerne har en opgave foran sig med at komme til bunds i de eventuelle skadevirkninger, psykofarmaka kan have.

Brug for oplysninger
- Det kunne jo ikke blive mere perfekt i forhold til DRs programmer om samme emne, samt at vi i nærmeste fremtid har 2 andre høringer om psykiatri og medicin. Så her er der i hvert fald mulighed for at vi kan få alle de oplysninger som der er brug for, for at danne sig et billede af hvad der er godt og hvad der er skidt, siger Liselott Blixt.

Senest har hjerneforsker Milena Penkowa udtalt sig kritisk om antidepressiv medicin. Penkowa deltager også i fredagens konference

Se også: Penkowa advarer: Pas på lykkepillerne

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen