Vrede lykkepillespisere indtager Folketinget

Fredag holder Elsebeth Halckendorf og otte eksperter, der er kritiske over for den massive brug af lykkepiler i Danmark konference i Fællessalen på Christiansborg

Følg nationen!

''

Related contentAlarm: 460.000 danskere på lykkepillerLæge overså Borrelia - gav lykkepillerHver fjerde over 80 år er på lykkepillerLykkepiller - endnu et foster uden kraniumLykkepiller kædet til autisme

Konferencen - som begynder kl. 9.00 i Fællessalen på Christiansborg - har skaffet amerikanske deltagere via Skype. Bl.a deltager den lykkepillekritiske Peter Breggin Det er Dansk Folkepartis psykiatriordfører Liselott Blixt, der har sørget for lokalerne, og hun glæder sig:

Tusinder gør oprør mod lykkepille-læger

- Da jeg læste en artikel i Ekstra Bladet, der fik utrolig mange stemmer i nationen!, da blev min nysgerrighed vagt. Og da nogen fremførte at det var der ingen politiker som ville gøre noget ved, så skrev jeg til Elsebeth, at det ville jeg gerne høre mere om.

Jeg hjalp Elsebeth
- Elsebeth fik et møde med mig hvor vi talte om hvad der kunne gøres for at få oplysninger om hvad der er op og hvad der er ned i denne sag om Lykkepiller.

- Jeg hjalp derfor Elsebeth med at få lokaliteterne i orden her på Christiansborg, og nu løber høringen så af staben i morgen, siger Liselott Blixt, der også mener at Danmarks Radios programserie Danmark på Piller har vist, at politkerne har en opgave foran sig med at komme til bunds i de eventuelle skadevirkninger, psykofarmaka kan have.

Brug for oplysninger
- Det kunne jo ikke blive mere perfekt i forhold til DRs programmer om samme emne, samt at vi i nærmeste fremtid har 2 andre høringer om psykiatri og medicin. Så her er der i hvert fald mulighed for at vi kan få alle de oplysninger som der er brug for, for at danne sig et billede af hvad der er godt og hvad der er skidt, siger Liselott Blixt.

Senest har hjerneforsker Milena Penkowa udtalt sig kritisk om antidepressiv medicin. Penkowa deltager også i fredagens konference

Penkowa advarer: Pas på lykkepillerne

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller