Israel-sympatisør truet med halshugning

Ikke kun jøder, men også folk der sympatiserer med jøder, udsættes for trusler og hadske handlinger i dagens Danmark, skriver nationen-debattør H. Jensen

Fremvisningen af en lille israels flag var nok til at få smadret sin cykel, fortæller H. Jensen (Colourbox)
Fremvisningen af en lille israels flag var nok til at få smadret sin cykel, fortæller H. Jensen (Colourbox)

- Jeg er dybt chokeret over at høre, at jøderne i vores by, fra beskæftigelses og integrationsforvaltningen i København, blev frarådet at flage med det israelske flag til Mangfoldighedsfesten på Nørrebro i september. Det er en antidemokratisk og diskriminerende handling. Det bekymrer mig i høj grad, at jøderne i vores by gennem mange år og i stigende omfang udsættes for chikane af forskellig slags af primært arabiske indvandrergrupperinger.

Se også: Danske jøder udsættes for stadig mere vold og chikane

Sådan skriver H. Jensen til nationen! H. Jensen er chokeret over den bølge af had og trusler hun er blevet ramt af pga. sin utilslørede Israel-sympati. Hun fortæller videre:

Se også: Pinligt at kommune diskriminererede jøder

Trusler truer ytringsfriheden
- Det er ikke kun som jøde det er svært - også som Israelsympatisør risikerer man hadske handlinger, hvis man ytrer sig nuanceret om Israel. Jeg kender flere, der ikke tør eks. skrive læserbreve pga. trusler. Jeg personligt har fået kastet sten efter mig i Titanparken på Nørrebro - jeg havde davidsstjerne om halsen. Jeg har fået smadret min cykel på Israels plads - da jeg sad fredeligt på en bænk med et lille undseligt israelsk plasticflag.

Halshugningssignalet
- Jeg er blevet smidt ud af en grønthandel i Kbh. NV med beskeden 'jeg handler ikke med jøder' - jeg havde også her Davidsstjerne om halsen. Jeg har fået smidt jord i ansigtet, er blevet kaldt nazisvin og luder af arabere, samt fået halshugningssignalet. Ved lovlige fredelige pro-israelske fredsdemonstrationer senest i 2009, har politiet været massivt tilstede og forhindret en arabisk udseende folkemængde, nogle heilende, de fleste råbende bla. 'død over jøderne', i at rende os over ende.

Jeg provokerer ikke
- Dette er hændelser gennem de seneste 9 år. Jeg vil gerne pointere, at jeg aldrig har provokeret eller angrebet nogen. Jeg ønsker blot som borger at have de smykker på med de symboler jeg ønsker, at flage med det flag jeg ønsker og i det hele taget ytre mig på fredelig vis. Alt dette her er ikke bare et problem for jøder og Israelsympatisører. Det er også et kæmpe demokratisk problem for København/Danmark! At man bliver mødt med racisme fra arabiske grupperinger er virkelig trist - men at politikere nu går forrest er direkte - ja, jeg mangler simpelthen ord!

Borgmester må ikke lade sig kue
- Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at jøder her i København er fredelige mennesker, der aldrig har angrebet nogen. Her er en opfordring til integrationsborgmester Anna Mee Allerslev: Se at få fat i de arabiske grupperinger, der udøver racisme mod jøder i vores by og få gjort noget ved problemet. Lad dig ALDRIG kue ifht. vores alles demokratiske rettigheder og lad derfor fuldstændigt være med nogensinde at fraråde jøderne, at flage med det israelske flag. Det er, som det fremgår, ikke dem der er problemet.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere