Annonce:
Annonce:

ADHD-oprør vokser

Mere end 25.000 støtter har Charlotte Bjørns sag 'STOP det store ADHD bedrag!' fået. Hun mener at medicinen er gift for barnehjernen

Annonce:
Følg nationen!

Forleden kunne man på DR1 se en udsendelse om en hårdt ADHD-plaget familie, der med en simpel kostomlægning forvandlede deres vilde drenge til helt almindelige børn. Og i foråret viste en større undersøgelse af børn med ADHD-diagnosen, at de yngre børn i en klasse havde større sandsynlighed for at blive diagnosticeret med og behandlet for ADHD, og manglende modenhed i visse tilfælde, derfor havde udløst en medicinsk diagnose.

Der er med andre ord fuld fokus på, at lykken ikke altid er medicin - og på nationen! stiger støtten til Charlotte Bjørn Poulsen protestgruppe støt og roligt og har nu passeret 25.000.

Læs:

Related content

Annonce:

Håbløst at kræve at børn er stille
- Hvis børn ikke løber rundt, larmer og leger så ville jeg først blive bekymret, og det er nøjagtig det som oftest sker når de bliver medicineret. At tvinge dem til at sidde stille og opføre sig som voksne er urealistisk og grusomt, siger Charlotte, der glæder sig meget over den fine opbakning.

- Det er på tide at befolkningen og forældrene vågner op og tager ansvar for dette kemiske holocaust, for åbenbart gør sundhedsmyndighederne det ikke!

Politikere vil stoppe ADHD-vanvid

- ADHD-diagnosen er et stort bedrag som de store medicin-firmaer og visse læger tjener styrtende med penge på. Ofrene, vores børn, får at vide at de er 'syge', at de har en 'sygdom i hjernen', men faktum er at det er en løgnagtig påstand, lavet udfra en adfærdsmæssig tjekliste.

- De hævder at ADHD, depression, bipolar osv. er medicinske tilstande, og betragter dem på linje med kræft, diabetes og hjertesygdomme. Men i virkeligheden er der ingen reelle beviser for, at psykiatriske lidelser er medicinske tilstande, siger hun og peger på de bivirkninger, de børn der har fået en ADHD-diagnose, risikere at få af deres medicin.

Læs:

Sagde nej til ADHD-medicin - og blev indberettetNu skal Novartis forklare sig om Ritalin

Annonce:

- Det er uhyggeligt - det er hjertebanken, hjerteanfald, hjertearytmi, skrumpehjerne, forstørret hjerte, vægttab (underernæring) paranoia, hallucinationer, agressivitet, selvmordstanker, angst, psykose. Hvorfor ordinerer man sådan noget til børn, siger hun med henvisning til den klassificering bl.a. Ritalin har i USA:

- US Drug Enforcement Administration(DEA) har kategoriseret Methylphenidat (Ritalin, Concerta, Motiron, Equasym, Medikinet) som et 'Schedule II narcotic” på linie med morfin, kokain, amfetamin, methamfetamin, metadon, opium, mm., og forbeholder det som et af de mest farlige og vanedannende stoffer som det er lovligt at ordinere.

Du kan støtte Charlottes sag her STOP det store ADHD bedrag!- og du kan skrive din mening om ADHD-medicinen i kommentarfeltet.

Danske børn og voksne propper sig med ADHD-medicin. Forbruget har været konstant stigende de seneste to årtier og de seneste tal viser, at vi i 2011 igen satte rekord. Her indløste 35.550 danskere recept på ADHD-midler som Ritalin og Concerta. I 2007 var tallet 11.835.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: