Har pludselig mistet mælet

null

Formanden for DI Transport, direktør Anne Kathrine Steenbjerge, har tilsyneladende mistet mælet i kølvandet på Ekstra Bladets afsløring af systematisk løn-dumping i hendes familieejede firma.

I hvert fald nægter hun at pure at svare på spørgsmål fra Ekstra Bladet om den penible sag.

DI-bossen begrænser sig til en yderst kortfattet mail-kommentar, hvori hun forsøger at negligere ulovlighederne:

’Vi kan ikke kommentere de enkelte elementer, men vi kan heldigvis konstatere, at der slet ikke er overtrædelser i det omfang, som du beskriver’, skriver Anne Kathrine Steenbjerge.

Snyd hver anden dag
Da Ekstra Bladet pr. mail beder DI-formanden om at forklare præcis, hvilke af de 36 ulovlige cabotage-ture hun mener er lovlige, fastholder hun sit tidligere svar - men erkender dog nu, at den er gal: ’Beklageligvis må vi dog erkende, at vi også har opdaget nogle fejl, som vi straks vil rette op på i vores daglige disponering/interne setup.’

Derefter går Anne Kathrine Steenbjerge i flyverskjul og nægter at ringe tilbage eller svare på yderligere spørgsmål pr. mail.

Hendes egen organisation støtter ellers officielt en langt hårdere linje mod kriminelle vognmænd. Blandt med andet højere bøder - og mere politikontrol på landevejene.

– Vi skal have fanget dem som bevidst snyder, har direktør Michael Svane fra DI Transport tidligere udtalt.

Ekstra Bladet ville gerne høre DI-bossen, om hendes mange polske, tyske og litauiske chauffører også bryder cabotage-reglerne – i gennemsnit hver anden dag.

Vi ville også gerne have haft Anne Kathrine Steenbjerges svar på:

•Hvor hendes udenlandske chauffører indkvarteres om natten.

•Hvad de tjener.

•Hvor mange bøder Ancotrans indtil nu har fået for at bryde loven.

•Og hvordan man kan være formand for en seriøs arbejdsgiverorganisation, når man selv tager flittigt del i den systematiske løndumping, som er ved at underminere hele den danske transportsektor.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere