Muslimske piger mangler egnede mænd

Hvad med danske mænd, skriver blogger til de muslimske piger, der klager over at de mænd de kender, er uuddannede

De unge indvandrerpiger klarer sig godt i uddannelsessystemet - men flere klager over, at indvandrermændene sakker bagud. (Arkivfoto: AP)
De unge indvandrerpiger klarer sig godt i uddannelsessystemet - men flere klager over, at indvandrermændene sakker bagud. (Arkivfoto: AP)

Forleden kunne Politiken bringe et tredobbelt interview med unge nydanske, muslimske kvinder, der klagede over, at de ikke kunne finde egnede mænd.

Fatima Hachem, 21-årig universitetsstuderende fra Århus, brugte begrebet 'den store generation af tabermænd', og sagde at de nydanske 'desværre er i bunden af hierarkiet'.

- Og vi vil da ikke giftes med den nye underklasse af dårligt uddannede nydanske mænd, sagde Fatima til politiken.

Men bloggeren Kristina Aaamand - der selv er pakistank gift - undrer sig over, at pigerne - for Fatima var ikke alene - kun kiggede efter mænd med indvandrerbaggrund, og slet ikke overvejede at danne par med en blåøjet, indfødt dansker.

Er i blinde?
- Hvor er alle de danske mænd? Er de usynlige? Pjækker de? Er de ikke at finde nogen steder i uddannelsessystemet, spørger kristinaaamand på sin blog og kommer så selv med svaret:

- Det går så op for en, at de unge kvinder, end ikke i tørketider hvor slægtens videreførsel er i fare, kunne finde på at blande blod med et blegansigt.

Tag en lyshåret
På politiken.dk fortsætter debatten om de kræsne muslimske piger, og en læser Arne H. beder også pigerne om at kigge efter nogle danske drenge:

- Kære modige kvinder. I bestemmer SELV hvem I vil giftes med. Jeg forstår til fulde JERES fravalg. Gift jer med en flot, lyshåret dansk/skandinavisk mand, med de smukke blå øjne, lyder det fra Arne, men hvad siger du?

Skal man kigge efter en partner, der har samme sprog, religiøse og etniske baggrund?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere