Konfirmationsgave: Farfar fik et gebis

Konfirmationen handler om at bekræfte sin tro - og en lille smule om at få gaver og holde fest. Men hvor meget skal en konfirmation koste?

- Min farfar kom fra en fattig bondefamilie. Han fik et gebis i konfirmationsgave.

Sådan skrev nationens! Anders C i en kommentar til størrelsen på konfirmationsgaver tlbage i 2010, men prisen på gaver er ikke det eneste man kan snakke om, når det handler om de unges trosbekæftelse og efterfølgende tre-retters gave-orgie. Hvad skal det hele koste, spørger mange forældre på konfirmationsportalen.dk

Det løber op
- Vi har naturligvis lagt et budget for hvad vi har råd til at den må koste - men der kommer hele tiden nye udgifter til, og vi er i tvivl om, hvor meget andre bruger på konfirmationen. Selv har vi et budget på ca 20.000 kroner inkl. konfirmationsgave - og vi har ikke råd til at bruge mere, skriver Helle, der har fået 19 reaktioner.

Læs også:

Se også: Festen man ikke vil inviteres til

Pastasalat
'sla' - der har inviteret 24 mennesker - har lavet en pakkeløsning til 15.000:
- Vores budget er på ca. 15.000 kr. og det er incl. gave. Vi låner borde, stole, glas, tallerkener osv. på min mands arbejde. Menuen er buffet, 2-3 slags kød, frikadeller, hotwings, pastasalat, kartoffelsalat og alm salat og flüte, skriver sla, mens Pia er den, der blander sig med det største budget:

Møgsvært, ender på 60-70.000
- Jeg syntes det har været møg svært at lægge budget over hvad det kommer til at koste. Men mit bud vil være det ender på ca 60.000-70.000 med gave, tøj til hele fam. og selve festen. Min datter er skilsmissebarn, så der dobbelt op på familier, da begge vi forældre er gift igen og vi bliver derfor mange mennesker.

Hvor meget skal en konfirmation koste? Og hvor meget skal en konfirmand ha' i gave?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere