Familiehund bed benet af spædbarn

Mens faren sov flænsede hunden den 2 måneder gamle dreng ihjel. Det var ikke en muskelhund men et venligt gadekryds

En labrador-hund er populær som familiens kæledyr - men pas på med at lade den være alene med et lille barn. (Foto: AP)
En labrador-hund er populær som familiens kæledyr - men pas på med at lade den være alene med et lille barn. (Foto: AP)

Hverken labrador-hunde eller golden retriever hunde er med på listen over forbudte racer i den danske hundelov. Men en tragisk hændelse i Summerville, South Carolina, kan måske få ejerne af hunde af de to racer til at se lidt anderledes på deres hunde.

For fredag flænsede Lucky - der er en blanding af en labrador og en golden retriver - den kun 2 måneder gamle dreng Aiken ihjel, mens Aidens far lå og sov i et tilstødende værelse. Da moderen kom hjem, så hun blod og den livløse baby og ringede straks 911, men forgæves - Aiden var flænset ihjel.

Lige nu er retsmedicinerne ved at undersøge, om benet blev bidt af før eller efter Aiden var død - og Lucky er i forvaring hos det lokale politi.

Værste nogensinde
- Jeg har ikke oplevet noget så grusomt i de mere end 20 år jeg har arbejdet her, skrev ligsynsmanden Chris Nisbet i en mail fredag aften, som Huffintongpost refererer. Og blandt de mere end 2000 kommentarer tragedien har fået, er der mange, der advarer andre hundeejere mod at lade en hund være sammen med et barn:

- Lucky har nok opfattet spædbarnet som en trussel, og oplevet at den ikke længere var centrum i familien, skriver 'GingerlyColors', der ikke mener, at børn og hunde hører sammen.

candcje - der arbejder som hundeopdrager - skriver, at forældre bør lære af sagen:

- Jeg har sagt igen og igen, at man IKKE ladce en hund være sammen med et spædbarn eller et lille barn. De små mennesker er uforudsigelige, skriver candcje.

Har du hund - og har du nogensinde efterladt dit barn alene sammen med hunden? Og mener du, at labrador og golden retrievere bør få en plads på listen over forbudte hunderacer?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere