Lynge jubler over robot i AaB-trøje

Nordsjælland spiller på kunstgræs, og nu skal AaB til at spille på en bane klippet af en robot. Er det en god udvikling?

Skal man tro pressemeddelelsen fra Aalborg, så kan de superliga-hold, der skal møde AaB på Nordjyske Arena, godt glæde sig. For kommunen har fundet andre opgaver til de folk, der normalt står for græsslåningen, og købt to robotplæneklippere.

- Når ældreplejen kan bruge robotter, så kan Nordjyske Arena også, konstaterer AaBs sportsdirektør, Lynge Jakobsen og fortsætter:

De små ting tæller også
- Den lille, lette robot trykker nemlig plænen mindre, end hvad en stor, tung maskine og mand gør. Selv de små ting hjælper i det store perspektiv, fortæller Lynge Jakobsen, der er spændt på at se, hvordan robotplæneklipperen fra Automower klarer jobbet som græsklipper af en af Danmarks mest populære fodboldbaner.

Hvis kommunen og spillerne er tilfredse med robot-slåningen i 2012, bliver de fastansat. I mellemtiden kan robotterne opleves på Nordjyske Arena iført den velkendte, lokale rød-hvide trøje, for som Lynge Jakobsen grinende konstaterer:

- Selvfølgelig skal robotten have rød-hvid trøje på, det skal den da!

Men hvad mener du om at robotter overtager græsslåningen?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere