Chok-måling: 15% støtter Thorning i P-sag

Helle Thorning skulle have kaffe, og chaufføren smed bilen halvt op på cykelstien - ulovligt. Ikke i orden, mener et massivt flertal

Statsministerbilens ulovlige parkering på Vesterbrogade.
Statsministerbilens ulovlige parkering på Vesterbrogade.

- Voksdukken viser da bare den samme respekt for færdseloven som for Danmarks vælgere. Intet under at Socialdemokraterne taber stemmer hele tiden.

Sådan skriver Verner V. på nationen! i en kommentar til historien om statsministerens kaffetørst og færdselsloven -

Se også: Ups Helle, måtte kaffen ikke blive kold?

Hun er og bliver arrogant
Verner er en af de mere end 500 nationen!-medlemmer, der foreløbig har diskuteret ministerens ulovlige parkering, og de fleste er enige med ham:

- HUN ER OG BLIR arrogant med hendes lede smil og som altid nedladende svar!!! FY FOR SATAN, skriver Thomas T. og Tipper T. mener, at parkeringen bør få konsekvenser:

- Det KAN man bare IKKE! Som lovgiver SKAL man gå foran som et godt eksempel !

15 procent støtter Helle
Mere end 19000 har foreløbig svaret på spørgsmålet 'Er det i orden, at statsminister Helle Thorning-Schmidt parkerer ulovligt?' og et massivt flertal på 85 procent, mener nej. Men 15 procent mener ja - og den støtte mener Jan E T, godt man kan udlede noget af:

- I afstemningen i Ekstra Bladet siger ca. 14,6%, at hendes parkering er i orden - det svarer nogenlunde til hvad socialdemokratiet kan få af opbakning i meningsmålingerne, skriver Jan.

Den seneste meningsmåling fra Epinion giver Socialdxemokraterne 20,8 procent af stemmerne.

Sæt en latte-maskine i bilen
Peter C. tænker fremad i sin kommentar og kommer inddirekte med et løsningsforslag, så kørende færdsel fremover kan slippe for at Helles bil holder i vejen:

- Gåsen skal da have sin latte ... nu ingen har tænkt på at få en maskine installeret i den audi... ;o))

Hvad synes du? Skal de socialdemokratiske medlemmer forære Helle en kaffemaskine til bilen - lgeisom Venstre forærede Løkke en rygekabine?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere