Werge og Frimann er klamme at høre på

Fodbold handler om følelser, siger TV3s sportschef, efter at Per Frimann og Carsten Werge trådte på mange Chelsea-fans igår

Carsten Werge og Per Frimann var grove over for Chelsea, da de kommenterede Champions League i går, mener mange på nationen! Hvad mener du? (Foto: Heidi Maxmilling/TV3)+
Carsten Werge og Per Frimann var grove over for Chelsea, da de kommenterede Champions League i går, mener mange på nationen! Hvad mener du? (Foto: Heidi Maxmilling/TV3)+

- Er du gal hvor er Carsten Werge og Per Frimann farvet i deres kommentering, de er ikke ret blege for indrømme hvem de holder med der.

Sådan skriver Zks A., der er af rigtig mange, der kiggede med i går da Barcelona røg ud af Champions League - og som er utilfreds med at to af de tre TV3-fodboldværter ikke kunne skjule, at de holdt med Barcelona:

Læs:

Se også: Barcelona-nedtur i vanvittig fodboldkamp

Kogte næsten over
- Enig, de er direkte klamme at høre på og Frimanns kommentare om at 'det var et nederlag for fodbolden' at Chelsea gik videre fik mig næsten til at koge over..

- Hvorfor siger han ikke at det var en flot præstation af Chelsea? Hvis det havde været Barca havde han sikkert skamrost dem til det yderste, skriver Søren P. og Udu B. bruger udtrykket 'farvede briller':

Find nogle bedre
- Fuldstændig korrekt. Jeg forstår stadig ikke hvorfor kloge-Carsten og lille Per-kommenterer kampe for TV3... de ødelægger kampene med deres farvede briller.

- Ja, jeg ved det... jeg kan bare slukke for lyder eller skrue over på en anden kanal, men det kan ikke være rigtigt at TV3 ikke kan finde bedre kommentatorer end de 2.

Viasats sportschef Peter Nørrelund forsvarer sit kommentatorhold, og mener at kritikken bare beviser, at fodbold handler om følelser:

- Jeg synes ikke de var farvede, selv om Frimann nok helst ville ha' set Barcelona gå videre. Jeg synes studiet leverede en sober og professionel analyse, siger Peter Nørrelund, der faktisk her til morgen har fået kritik for at studiet holdt med Chelsea.

- Men det er jo det skønne ved fodbold. Det handler om følelser, siger Peter Nørrelund.

Synes du også at TV3+-studiet var grove mod Chelsea? Og er det forkert, at en fodboldekspert har et favorit-hold?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere