Mor: Jeg købte millionkupon, datter: det' min

I dag skal tingretten i Blekinge afgøre om det er datteren eller moderen, der skal modtage 10.000 hver måned de næste 25 år

Mor og datter slås om milliongevinst i det svenske skrabespil Triss. (Screendump frs svenskaspil.se)
Mor og datter slås om milliongevinst i det svenske skrabespil Triss. (Screendump frs svenskaspil.se)

Det er ikke altid lykken at vinde den store gevinst - det må en mor og datter fra Karlskrona, der nu har sat deres gode forhold styr, sande. De to kan nemlig ikke blive enige om, hvem der købte en dyrebar Triss-kupon i januar sidste år, skriver blt.se.

Triss er et skrabespil, og skraber man tre kløversymboler, kan man vælge om vil have en halv million med det samme - eller om man vil i TV4's millionær-sofa og skrabe om den store gevinst på helt op til 50.000 kroner pr måned i 25 år. Gevinsten som datteren Terecia skrabede sig til på direkte fjernsyn endte på 10.000 kr pr. måned i 25 år.

Læs også:

Se også: Lotto-vinder giver ven 10 mio, mor får nul

Jeg købte den, nej jeg gjorde
Moderen siger at hun købte kuponen, men sendte datteren, da hun ikke vill optræde i fjernsynet, da hun var bange for at miste retten til boligtilskud. Datteren siger, at hun købte kuponen, og Svenske Spil, der står for Triss, giver umiddelbart datteren ret, da det er hendes navn, der står på den kupon, der blev sendt ind til TV4.

Hvem tror du på? Og kender du til andre eksempler på spillegevinster, der har skabt ufred?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere