Du lever selv af andres penge, Joachim B

Vild debat på nationen! om Joachim B's 'du er for slap'-bemærkning til arbejdsløs københavner, der ikke vil flytte til Jylland for at få et job

Joachim B har muligvis en pointe i at arbejdsløse skal være mere villige til at flytte efter ledige job. Men han er svær at tage seriøs - bl.a fordi han aldrig selv har haft et rigtigt arbejde, mener mange på nationen!
Joachim B har muligvis en pointe i at arbejdsløse skal være mere villige til at flytte efter ledige job. Men han er svær at tage seriøs - bl.a fordi han aldrig selv har haft et rigtigt arbejde, mener mange på nationen!

- Joachim lider ikke meget af empati i forhold til arbejdsløse.

Sådan skriver nationens! Rasmus M. i en af de 200 kommentarer, der foreløbig er kommet til artiklen

Se også: Joachim B. til arbejdsløs: Du er for slap Den liberale politiker deltog i går aftes i DR Debatten, og kaldte den 30-årige, arbejdsløse telesystemtekniker Kasper Bo Jensen for slap, fordi han ikke søgte job i Jylland. Kasper bor i København, og har arbejdet for for TDC

Læs også: Related contentJoachim B Olsen har mistet fatningen.

Se også: 6 beviser på at Joachim B. er torskedum Og glem heller ikke: 6 beviser på at Joachim B. er torskedum

- Du er på overførselsindkomst og du lever af andre folks penge. Og derfor kan du ikke tillade dig at være kræsen. Så kan du ikke tillade dig at sige, at du ikke vil flytte derhen hvor der er jobs, hvis du VIL arbejde inden for dit felt. Det er simpelthen en slap holdning, sagde Joachim B. Olsen, og selv om der er mange, der enige i at man skal flytte efter jobbet, så får Joachim B skudt i skoene, at han aldrig selv har haft et job:

Deltag i debatten i Ekstra Bladet: Skriv et læserbrev, klik her

Har Joachim nogensinde arbejdet?
- Når de privilegerede er færdig med at pege fingre af arbejdsløse så er det måske værd at nævne at Joachim B. Olsen aldrig har haft et rigtigt arbejde, først suttede han på Team Danmarks lap, og så blev han ansat som L.A.´s lille pauseklovn, så han skulle måske ikke tale om at have en slap holdning med hans egen manglende arbejdserfaring, skriver W.e. P. og Johnny Peter B. fortsætter:

- Bare at høre Joachims skingre 'du lever af andre folks penge' gør mig syg. Hvad med den overførselsindkomst du selv skovler ind ?Tror du ikke vi er mange som er træt af dit unuancerede bavl for åbent tæppe ?

- Du har muligvis en pointe; men den drukner i din bondske populisme som ikke mange orker at lægge øre til.

Tving politikere til at bo i København
Jon C. breder kritikken lidt ud og spørger, hvorfor politikerne ikke allesammen bor ved siden af Folketinget:

- Jamen hvis politikerne kan forlange at vi skal flytte hen hvor arbejdet er, hvorfor bor de så ikke alle sammen i København, hvor de har deres daglige arbejde.

- Hvis folk de mangler et arbejde, kan de da også bare vælge at blive politikere istedet for - det kræver åbenbart ikke den lange uddannelse at se ned på folk som måske har det svært med at finde arbejde.

Hvad mener du? Er det rimeligt at bede arbejdsløse om at flytte til en anden landsdel, hvor der er arbejde?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere