Stjal cykel, men ejeren var hurtigløber

Hvad gør du, hvis du ser en tyv cykle afsted på din cykel?

Hvad gør du, hvis du ser en tyv cykle afsted på din cykel?
Hvad gør du, hvis du ser en tyv cykle afsted på din cykel?

- Åh, hvor jeg elsker at læse, om den slags, så kan han lære det den snotnæse.

Mille S. er en af de 11 glade læsere på stiften.dk, der har kommenteret artiklen Stjal cykel fra den forkerte, der beskriver et cykeltyveri, der gik galt - hvis man altså ser det fra tyvens side - og godt, hvis man anskuer begivenheden fra ejerens side.

For da en 23-årig mand i fredags i Aarhus-krydset Vester Allé/Åboulevarden havde udset sig en dejlig cykel, og besluttede sig for at stjæle den, ja så havde tyven ikke lige lagt mærke til, at ejeren var i nærheden.

Tyven væltede og stak af
Og selv om de færreste nok tror på, at de kan indhente en cyklist, ja så satte ejeren i løb og indhentede tyven. Tyven prøvede at slå sig fri, men væltede, og stak derefter af. Cykelejeren - der nu havde fået sin cykel retur - mente dog, at cykeltyveri og slag krævede ordensmagtens tilstedeværelse, og satte derfor efter tyven og foretog en civil anholdelse i den nærliggende Mølleparken.

- Altid dejligt at læse, når tyveknægtene kommer til kort, skriver læseren sorensen, mens kallekarlson mener, at det var godt gået af cykelejeren:

- Tyven skulle bare have lidt mere afklapsning.....tørre tæsk er sundt og lærerigt.

Men hvad havde du gjort - havde du forfulgt tyven?

0 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere